Anasayfa Haber Sony, PlayStation Plus Video Pass İsimli Bir Hizmet Üzerinde Çalışıyor

Sony, PlayStation Plus Video Pass İsimli Bir Hizmet Üzerinde Çalışıyor

Sony, PlayStation Plus Video hizmeti

Sony, PlayStation’ın Polonya web sitesinde paylaşılan bilgilere göre PlayStation Plus Video Pass isimli yeni bir hizmet üzerinde çalışıyor.

Bildiğiniz gibi Sony, PlayStation Plus servisi adı altında abonelerine her ay ücretsiz oyunlar dağıtıyor. Ayrıca oyuncular bu servis üzerinden oyunların online modlarına da erişim sağlayabiliyorlar. Ancak, son zamanlarda Xbox’ın Game Pass hizmetinin bir hayli gerisinde kalan PS Plus’a ise ilerleyen dönemde yeni bir özelliğin ekleneceğini görüyoruz. PlayStation Polonya ekibi tarafınca yanlışlıkla servis edilen bilgilere göre bu yeni özelliğinse PlayStation Plus Video Pass olarak isimlendirileceği ifade ediliyor.

Web sitesi üzerinden paylaşılan bilgilerde ayrıca PS Plus abonelerinin 22 Nisan 2021 ila 22 Nisan 2022 tarihleri arasında söz konusu servise tamamen ücretsiz olarak erişebilecekleri de belirtiyor.

Şimdilik bu yeni hizmet hakkında herhangi bir şey bilinmiyor. Ancak, VGC ekibi tarafınca paylaşılan görseli incelediğimizdeyse yayınlanan tanıtım posterinde bizleri Venom, Bloodshot ve Zombieland: Double Tap gibi Sony Pictures yapımı filmler karşılıyor. Bu da PS Plus abonelerinin herhangi bir ek ücret ödemeden Video Pass adı altında Sony Pictures filmlerini izleyebilecekleri anlamına geliyor.

Hatırlayacağınız üzere SIE Başkanı Jim Ryan, geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu açıklamayla beraber Sony’nin Game Pass’e karşı bir sistem hazırlığında olduğunu müjdelemişti. Bugün ise gün yüzüne çıkan bu servisin Xbox Game Pass’e verilecek olan yanıtın bir parçası olabileceği düşünülüyor.

Bildiğiniz gibi Game Pass hizmeti bu yılın başlarında 18 milyon üyeyi geride bırakmayı başarmıştı. Son zamanlarda EA Play ve Bethesda oyunlarını da bünyesine katan servis bir anda oyuncuların gözdesi haline gelmişti.