Anasayfa Haber Call of Duty Warzone DLSS Özelliğine Kavuştu

Call of Duty Warzone DLSS Özelliğine Kavuştu

Call of Duty Warzone DLSS

Call of Duty Warzone için yayınlanan yeni sezon güncellemesi NVIDIA DLSS desteğini de beraberinde getirdi.

NVIDIA, Ocak ayında düzenlemiş olduğu Game ON canlı yayında DLSS (Derin Öğrenme destekli Süper Ölçekleme) desteğinin Call of Duty Warzone’a geleceğini müjdelemişti. Tüm bu yaşananların ardından geçtiğimiz gün Warzone’un Sezon 3 güncellemesi yayınlandı. 25.2 GB’lık güncelleme ile beraber Call of Duty Warzone DLSS desteğine nihayet kavuştu.

Bunun yanı sıra NVIDIA da DLSS desteğiyle birlikte oyuncuları nasıl bir performans artışının beklediği ile ilgili bazı verileri de kullanıcılarla paylaştı. Bu kısımdaysa NVIDIA yayınlamış olduğu videoyla beraber, DLSS sayesinde Warzone’da yaklaşık yüzde 70‘lik bir performans artışına imza attıklarını da gözler önüne serdi. Tabi, bu teknolojiden yararlanmanız için en az RTX 2000 serisi bir ekran kartına sahip olmanız gerekiyor.

DLSS nedir?

Deep Learning Super Sampling (Derin Öğrenme destekli Süper Ölçekleme, DLSS), yoğun, detaylı ve gelişmiş grafiklere sahip, büyük render yükü getiren oyunlarda, kare hızlarınızı artırmak için yapay zekanın gücünü kullanan, NVIDIA’nın RTX tabanlı bir teknolojisidir. DLSS ile oyuncular, yüksek ve stabil kare hızlarını korurken, daha yüksek çözünürlükleri ve ayarları kullanabilmekte.

Güncelleme İle Beraber Başka Ne Yenilikler Geliyor?

Yayınlanan bu güncelleme aynı zamanda birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. Bu güncellemeyle birlikte oyunculara yeni harita güncellemesinin yanı sıra, yeni silahlar, yeni operatörler sunuluyor. Tüm bunlara ek olarak bu güncelleme bazı hata düzeltmelerini de içeriyor. Güncellemenin boyutu ise yayınlanan platformlara göre şu şekilde sıralanıyor:

  • PC – 25.2 GB
  • PlayStation – 22.6 GB
  • Xbox – 25.9 GB