Anasayfa Haber MSI GeForce RTX 3080 Ti, Polonya Merkezli Perakendeci X-Kom Tarafından Listelendi

MSI GeForce RTX 3080 Ti, Polonya Merkezli Perakendeci X-Kom Tarafından Listelendi

GeForce RTX 3080 Ti

NVIDIA’nın resmi olarak duyurusunu yapmadığı GeForce RTX 3080 Ti, MSI’ın özel tasarımıyla Polonya’nın en büyük perakendecilerinden biri olan X-Kom’un web sitesinde sergilendi.

MSI’ın GeForce RTX 3080 Ti Ventus 3X OC ekran kartını, Los Angeles’daki sevkiyat merkezine gönderdiği haberinden sadece birkaç gün sonra aynı donanımın X-Kom isimli sitede listelendiği ortaya çıktı. Polonya’nın en büyük perakendecisi konumundaki X-Kom, birçok teknoloji kuruluşunun yönetimiyle bağlantıya sahip. Şirket bu sayede üzerinde ambargo uygulanan bir ürün hakkındaki tüm bilgileri lansmandan önce öğrenebiliyor. Ayrıca X-Kom’un web sitesinde listelenen MSI RTX 3080 Ti Ventus ürün sayfasına herkes kolaylıkla erişebilmekte. Bu da perakendecinin artık MSI’dan RTX 3080 Ti sevkiyatı beklediğini doğruluyor.

MSI 3080 Ti Ventus 3X OC kartının sergilendiği sayfada görsel veya teknik özellikler hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor. Görünüşe göre ürün, siteye yeni eklendiğinden detayların girişi henüz yapılmamış.

GeForce RTX 3080 Ti

NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti’ın 26 Mayıs’ta piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Bu grafik kartı bünyesinde 10240 CUDA çekirdeği ve 12GB GDDR6X bellek barındırmasının yanında GA102-225 GPU‘su ile kullanıcılara sunulacak. Fiyatlandırma açısından söylentilere göre, birçok site kartın 999 USD fiyatıyla satılacağını açıklasa da bu bilgiler henüz onaylanmadı ve NVIDIA’nın lansmandan hemen önce yönetim kurulu ortaklarına nihai fiyatı vermesi bekleniyor.