Anasayfa Haber 2021 Microsoft Build Konferansı Tarihi Belli Oldu

2021 Microsoft Build Konferansı Tarihi Belli Oldu

2021 Microsoft Build tarihi

Microsoft, 2021 Microsoft Build konferansı için tarihi açıkladı.

Microsoft tarafından her yıl gerçekleştirilen Build konferansının ne zaman gerçekleştirileceği açıklandı. Buna göre, yine dijital olarak gerçekleştirilecek olan 2021 Microsoft Build konferansı 25-27 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Konferans, “geliştiricilerin, mimarların, girişimlerin ve öğrencilerin yarın için yenilik yapmanın yeni yollarını keşfederken bilgi paylaşarak ve becerilerini genişleterek birlikte öğrendiği, bağlantı kurduğu ve kod yazdığı bir yer.” olarak nitelendiriliyor.

Build, Inspire (Temmuz için planlanmıştır) ve Ignite (Mart ayında sona erdi) ile birlikte üç önemli Microsoft konferansından birisi. Üç konferansta sunulan materyaller arasında önemli bir örtüşme olsa da hedefledikleri kitleler farklı. Build’in birincil odak noktası geliştiricilerken, Inspire’ın odak noktası iş ve Ignite daha çok operasyonlar tarafına yönelik.

Bu yılki Build’in Windows 10 21H2’de birçok yeni özelliğin yanı sıra Windows 10’un önemli bir görsel revizyonunu içeren önemli içerikler sunması bekleniyor. Çift ekranlı tabletleri ve benzer cihazları hedefleyen özel bir Windows sürümü olan Windows 10X de büyük olasılıkla öne çıkacak.

Diğer taraftan, Microsoft’un yeni bir Windows Mağazası üzerinde çalışıyor olabileceği belirtiliyor.