Anasayfa Haber Annelerin hayatını kolaylaştıracak hediyeler MediaMarkt’ta!

Annelerin hayatını kolaylaştıracak hediyeler MediaMarkt’ta!

Anneler Günü yaklaşırken, annenize nasıl bir hediye alacağınızı bulamıyorsanız MediaMarkt özel fırsatlarıyla size rehber olabilir. Akıllı telefonlardan tabletlere, küçük ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine, akıllı saatlerden televizyonlara onlarca üründe fırsatlar MediaMarkt’ta.

Kampanya sayfası ve indirimde olan bütün ürünlere bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kampanyanın öne çıkan fırsatları şu şekilde:

Samsung Galaxy A21s 128 GB

Eğer annenize akıllı telefon satın almak istiyorsanız Samsung’un A serisi en güzel seçeneklerden biri olabilir. Hem geniş ekranı hem de yüksek depolama kapasitesiyle dikkat çeken bir model olan A21s, aynı zamanda dörtlü kamera düzenine sahip. Galaxy A21s’yi 2.899 TL’ye satın alabiliyorsunuz.

Ayrıca 2 Mayıs tarihine kadar Galaxy A21s’e Denizbank kredisiyle masrafsız faizsiz 10 taksit imkanıyla sahip olabiliyorsunuz. Ek olarak yanında Braun Silk Epilatör de hediye.

iPhone SE 64 GB

Apple’ın en sevilen akıllı telefonlarından biri olan iPhone SE yeni indirim fırsatıyla MediaMarkt’ta sizi bekliyor. 2 Mayıs’a kadar iPhone SE’nin 64 GB’lik versiyonunu 4.799 TL’ye satın alabilirsiniz.

KARACA Hatır Hüp Türk Kahve Makinesi

Karaca’nın Hatır serisi hem uygun fiyatları hem de kullanışlı yapılarıyla şu sıralar hayli revaçta. KARACA Hatır Hüp Türk Kahve Makinesi de MediaMarkt indirimlerinin dikkat çeken ürünleri arasına yer alıyor. 9 Mayıs’a kadar bu ürünü 249 TL’ye satın alabiliyorsunuz.