Anasayfa Mobil realme Watch S Fiyatı ve Özellikleri

realme Watch S Fiyatı ve Özellikleri

Ülkemizde uygun fiyatlı telefon ve aksesuarlar sunan realme’nin akıllı saat modeli olan realme Watch S’i kutudan çıkarıyor ve realme 6i ile eşliyoruz.

realme Watch S Amazon Fiyatı İçin Tıklayınız

realme 6i Amazon Fiyatı İçin Tıklayınız

realme Watch S 1.3 inç IPS ekrana sahip ve tasarım tarafında şık bir görüntü sunmayı başarıyor. Yine ön cam Corning Gorilla Glass ile korunurken, çerçeveler alüminyum. Sensörlerin bulunduğu arka bölüm ise plastik.

Elbette bir akıllı saat satın almak istediğimizde tasarımdan hemen sonra bize sunulan sensörlere bakarız. Çünkü yüksek fonksiyonlu bir akıllı saat yaşam kalitemizi kontrol etmemizi sağlayan özelliklerle donatılmış olmalıdır.

realme Watch S gerçek zamanlı kalp atışı izleme ve kan oksijen satürasyonu seviyesi izleme özellikleriyle geliyor. Ayrıca içerisindeki sensörler sayesinde akıllı hareket izleme teknolojisine sahip.

Watch S’te bulunan yüksek hassasiyetli PPG optik kalp atış hızı sensörü, 24 saat boyunca kesintisiz bir şekilde kalp atış hızınızı izliyor ve kalp atış hızınızı hassas bir şekilde ölçüyor. Ayrıca kalp atış hızınız çok yüksek veya çok düşük olduğunda uyarı alıyor ve neyin yanlış gittiğini öğrenebiliyorsunuz.

realme Watch S’in diğer bir önemli sensörü ise kandaki oksijen doygunluğunu gerçek zamanlı olarak ölçmenizi sağlıyor. Kandaki oksijen seviyesinin belli bir yüzdenin altında olması (genelde kişiden kişiye değişebilir), hücrelerin yeterli oksijen alamayacağı ve çeşitli semptomlara yol açacağı anlamına gelir.

realme’nin akıllı saati aynı zamanda adım izleme, hareket etme hatırlatıcısı, uyku izleme, su içme hatırlatıcısı ve rahatlatıcı meditasyon gibi farklı sağlık özelliklerini de destekliyor.

realme Watch S akıllı saati telefonunuzla realme Link uygulaması aracılığıyla bağlayabiliyorsunuz. Saatin ülkemizdeki satış fiyatı ise 699 TL.