Anasayfa Haber Işın İzleme Destekli Super Mario 64 PC İndirmeye Sunuldu

Işın İzleme Destekli Super Mario 64 PC İndirmeye Sunuldu

Super Mario 64 PC

DarioSamo, ışın izleme teknolojisi için desteğe sahip Super Mario 64 PC oyununu indirmeye sundu.

DarioSamo adlı bir mod geliştiricisi tarafından ışın izleme teknolojisini destekleyen bir Super Mario 64 PC sürümünü hazırlandığını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Sonunda oyun indirmeye de sunulmuş durumda.

Geliştiriciye göre, Işın İzleme destekleyen tüm GPU’lar Super Mario 64 PC’nin bu özel sürümünü çalıştırabilir. Yine de modun çok erken bir aşamada olduğunu da unutmayın. Yani büyük ihtimalle birçok görsel ve performans sorunu ile karşılaşacağınızı göz önünde bulundurmanız gerek.

Oyundaki tüm aşamalar için özel seviyeli aydınlatmanın yanı sıra nesneler ve parçacıklar için dinamik küre ışıkları da sağlanıyor. Ek olarak, klasik Phong gölgelendirmesi ve normal haritalar için destek de mevcut. Gerçek zamanlı ışın izlemeli gölgeler, yansımalar, kırılmalar ve küresel aydınlatma da diğer detaylar arasında.

DarioSamo, oyunun ışın/yol izleme efektlerini sergilemek için bir video da yayınlamış durumda. Ayrıca Digital Foundry de 34 dakikalık oyun çekimlerini gösteren başka bir video paylaştı. Bu videoları da aşağıdan görüntüleyebilirsiniz.

Super Mario 64 PC Işın İzleme modunu buradan indirebilirsiniz.