Anasayfa Mobil Apple AirTag Fiyatı ve Özellikleri

Apple AirTag Fiyatı ve Özellikleri

Apple AirTag fiyatı ve özellikleri

Apple AirTag Türkiye’de satışa sunuldu. Biz de sizler için hazırlamış olduğumuz Apple AirTag fiyatı ve özellikleri videosu ile beraber ofisimize gelen yeni cihazı kutusundan çıkarıyor ve nasıl çalıştığından kısaca bahsediyoruz.

Apple AirTag aylarca hatta yıllarca süregelen sızıntıların ardından 20 Nisan tarihinde düzenlenen Spring Loaded etkinliğinde tanıtıldı. Eşya takibi cihazı olarak lanse edilen Apple AirTag fiyatı ve özellikleri ile de dikkat çekiyor. Biz de siz değerli okurlarımız için hazırlamış olduğumuz bu videoda AirTag‘in tasarımına yakından bakıyor ve nasıl bir kullanıcı deneyimi sunduğundan bahsediyoruz.

Apple AirTag Özellikleri İle Neler Sunuyor?

20 Nisan tarihinde tanıtılan Apple AirTag sonunda ofisimize ulaştı. Sık sık eşyalarını kayıp eden kullanıcıların merakla beklediği AirTag, Bul uygulamasını kullanarak izleme yapmak için herhangi bir nesneye takılabiliyor. Aynı zamanda Apple’ın yeni ürünü, dokunsal geri bildirim dahil olmak üzere yakınlarda kaybolan bir öğeyi ararken kesin konum sağlayan “Hassas Bulma” adlı bir UWB işlevini içeriyor.

AirTag’ler için eşleştirme işlemi AirPod kablosuz kulaklıklara oldukça benziyor. iCloud hesabınıza eklemek için iOS aygıtınızın yanına eşleştirilmemiş bir AirTag yaklaştırmanız yeterli. Birden çok etiketi sırayla eşleme şansınız da mevcut. Ürün, tabii ki gizlilik koruma özellikleri de içeriyor. Apple cihazlarınızdan biri size ait olmayan bir AirTag taşıdığınızı fark ettiğinde de sizi uyarabiliyor.

Apple AirTag fiyatı ve özellikleri

AirTag’ler, isteğe bağlı olarak AirPods kasasında alabileceğinize benzer şekilde metin ve 31 farklı emoji gravüründen biriyle özelleştirilebiliyor.

Daire biçimindeki ürün ayrıca hafif tasarımıyla da ön plana çıkıyor. Bu sayede rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz AirTag, aynı zamanda IP67 suya ve toza dayanıklılık derecesine de sahip. Tüm bu detayların haricinde AirTag’de yerleşik hoparlöre de yer veriliyor. Bu hoparlör AirTag’i bulmanız için ses çalmaya yararken, çıkarılan kapak sayesinde cihazın pilini de rahat ve kolay bir şekilde değiştirebiliyorsunuz.

Apple AirTag Fiyatı Ne Kadar?

Apple AirTag fiyatı da kısa bir süre önce açıklandı. Dörtlü ve tekli paket şeklinde satılan ürünün fiyatı ise şu şekilde sıralanıyor:

  • AirTag Tekli Paket – 299 TL
  • AirTag Dörtlü Paket – 999 TL