Anasayfa Haber Ücretsiz The Division Heartland Duyuruldu

Ücretsiz The Division Heartland Duyuruldu

Ücretsiz The Division Heartland

Ubisoft, The Division evreninde geçen ve oynaması tamamen ücretsiz olan The Division Heartland’ı duyurdu.

Ubisoft, geçtiğimiz saatlerde sürpriz bir duyuruya imza atarak ücretsiz The Division Heartland oyununu duyurdu. Şimdilik oyun ile ilgili herhangi bir oynanış videosu ya da bilgi paylaşılmadı. Ancak, Red Storm Entertainment tarafından geliştirilen oyunun 2021 veya 2022 yılında konsollar ve PC için çıkacağı ifade ediliyor.

Amerika’nın Heartland bölgesinde geçecek olan oyun ilk iki Division yapımından bağımsız olacak. Serinin ilk iki oyununa kıyasla daha küçük bir bölgede geçeceği konuşulan oyunun Division evrenine yepyeni bir bakış açısı sunacağı da belirtiliyor.

The Division Yol Haritası

Amerika’nın kırsal bir bölgesinde geçeceği ön görülen oyunun ayrıca hangi formatta olacağı da söylenmedi. Ancak, Ubisoft’a yakın kaynakların servis ettiği doğrultusunda bu oyunun Battle Royale türünde olabileceği tahmin ediliyor.

Ubisoft, tüm bu detayların yanı sıra aynı zamanda The Division evreninin mobil cihazlara geleceğini de müjdeledi. Fakat Heartland’da olduğu gibi mobil cihazlara gelecek olan oyun hakkında da herhangi bir detay açıklanmadı.

Son olarak buradaki link üzerinden Tom Clancy’s The Division Heartland’ın beta testlerinde kayıt olabilirsiniz.