Anasayfa Haber Battlefield 6 Duyurusu için Haziran Ayı İşaret Ediliyor

Battlefield 6 Duyurusu için Haziran Ayı İşaret Ediliyor

Battlefield 6 duyurusu

Battlefield’ın resmi Twitter sayfası üzerinden yapılan paylaşımla beraber, Battlefield 6 duyurusunun Haziran ayı içerisinde yapılacağı işaret edildi.

Battlefield 6 için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Battlefield fanları serini yeni oyununun ne zaman duyurulacağını merak ederken, kısa bir süre önce oyunun resmi hesabı üzerinden dikkat çekici bir paylaşım yapıldı.

Battlefield’ın resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma bakacak olursak, serinin yeni oyununun Haziran 2021‘de tanıtılacağı dair bazı sinyaller verildiğini gözlemlemekteyiz.

Oyunun duyurusunun ne zaman yapılacağı halen bilinmezliği koruyor. Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz günlerde Battlefield 6 duyurusunun 6 Mayıs Perşembe tarihinde yapılacağı iddia edilmişti. Ancak, daha sonradan oyun sektörünün güvenilir isimlerinden biri olan Jeff Grubb, Mayıs ayı başlarında yapılması beklenen BF6 duyurusunun ertelendiğini belirtmiş ve oyunun Haziran ayı içerisinde tanıtılacağını ileri sürmüştü.

Battlefield VI Nasıl Olacak?

Haziran ayında tanıtılacak olan Battlefield VI hakkında bu zamana kadar birçok sızıntı haberi yapıldı. Yapılan bu sızıntılarla birlikte oyunun birçok detayı da gözler önüne serildi.

2030 yıllarda geçeceği iddia edilen oyunun fütüristik bir temaya sahip olması bekleniyor. Oynanış açısından birçok yeniliğe de ev sahipliği yapacak olan oyunda, aynı zamanda tsunami ve hortum gibi doğa olaylarına da yer verileceği konuşuluyor.

Çoklu oyuncu tarafında da dikkat çekici yeniliklerle geleceği söylenen oyunda 128 kişilik oyun modlarının da bulanacağı ifade ediliyor. Bu oyun modlarını devasa haritalarla süsleyecek olan DICE, ayrıca yeni Battlefield oyununda çapraz nesil desteğini de oyunculara sunacağı ön görülüyor.