Anasayfa Haber Apple AirPods 3, 18 Mayıs Tarihinde Tanıtılabilir

Apple AirPods 3, 18 Mayıs Tarihinde Tanıtılabilir

Apple AirPods 3 18 Mayıs

AirPods 3 kablosuz kulaklıkların 18 Mayıs tarihinde kullanıcılarla buluşabileceği ileri sürüldü.

Uzun zamandır dedikoduları dolaşan Apple AirPods 3 kablosuz kulaklıkların 18 Mayıs tarihinde tanıtılacağı ileri sürüldü. Hatta bu kulaklıklara AirPods Air bile denebileceği söyleniyor. Ek olarak, kulaklıkların yanı sıra Apple Music HiFi planının da duyurulması bekleniyor.

İsabetli tahminleriyle ünlü olmayan Luke Miani adlı YouTube yayıncısı tarafından ortaya atılan iddianın Ming-Chi Kuo’nun daha önce iddia ettiği zaman aralığına aykırı olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Analist, AirPods 3’ün seri üretiminin bu yılın üçüncü çeyreğinde başlayacağını söylemişti. Diğer taraftan DigiTimes ise Apple’ın bir sonraki kablosuz kulaklıklarının seri üretiminin çoktan başladığını ve üçüncü çeyrekte piyasaya sürülebileceğini iddia ediyor.

AirPods 3’ün tasarımının önceki nesil modeller gibi olmayacağı da bilgiler arasında. Sunumlara göre AirPods 3, AirPods Pro gibi daha küçük bir gövdeye sahip olacak ancak Aktif Gürültü Önleme özelliğinden yoksun olacak. Bundan dolayı da fiyatın düşük tutulacağı söyleniyor. iOS 14.6 beta kodunda ise Dolby Audio destekli Apple Music için bir HiFi planı hakkında kanıtlar bulunmuştu.

Bu arada Apple tarafından Dünya Geliştiriciler Konferansı yani WWDC 2021 etkinliğinin bu yıl 7-11 Haziran tarihleri arasında düzenleneceğini belirtelim.