Anasayfa Haber NVIDIA Broadcast Güncellemesi, Web Kameralarını ve Mikrofonları İyileştiriyor

NVIDIA Broadcast Güncellemesi, Web Kameralarını ve Mikrofonları İyileştiriyor

NVIDIA Broadcast Güncellemesi

NVIDIA Broadcast güncellemesi eski web kamerası ve mikrofon kullanıcılarını memnun edecek yapay zeka özelliklerine sahip.

NVIDIA Broadcast için sunulan yeni 1.2 güncellemesi, eski mikrofon ve web kamerası sahipleri için yazılım tabanlı iyileştirmeler sağlıyor.

En son sürüm, oda yankısı iptali, ses profilleri ve akustik düzenlemesi için yeni yapay zeka özellikleri ekliyor. Oda yankısı iptali, pahalı ses sönümleyici duvar panellerine harika bir alternatifken profiller ise özellikle köpeğiniz, kediniz veya dışarıdaki gürültülü böcekler gibi bazı rahatsız edici seslerin giderilmesine yardımcı oluyor. Yama aynı zamanda video gürültüsünü de azaltabiliyor. Tabii ki bu ileri teknoloji bir web kamerasının yerine geçmiyor ancak eski modelinize yeni bir yaşam süresi kazandıracak cinsten.

Broadcast artık aynı anda birden fazla yapay zeka özelliğini etkinleştirmenize izin vererek hem arka planı bulanıklaştırmanıza hem de yüzünüzü otomatik olarak çerçevelemenize izin veriyor. Aynı zamanda birkaç hata için de düzeltme sağlanıyor. Yazılım her zaman olduğu gibi RTX ekran kartı sahipleri tarafından ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Eski GeForce modellerini veya AMD Radeon ekran kartlarını kullananların ise şansına küsmesi gerekiyor.

Diğer taraftan, eski NVIDIA ekran kartı kullanıcıları daha az özellik sunan RTX Voice yazılımını kullanabilir.