Anasayfa Haber Google Pixel 6 Tasarımı Ortaya Çıktı

Google Pixel 6 Tasarımı Ortaya Çıktı

Google Pixel 6 tasarımı

Google Pixel 6 tasarımı güvenilir kaynaklar tarafınca sızdırıldı. Paylaşılan taslak görsellerine göre serinin yeni üyeleriyle birlikte Google’ın tasarım konusunda önemli yeniliklere imza atacağını görüyoruz.

Google, yakın zaman içerisinde Pixel 6 serisini tanıtmaya hazırlanıyor. Serinin yeni üyeleri için geri sayım devam ederken sektörün güvenilir kaynaklarından biri olan Jon Prosser, Google Pixel 6 tasarımı ile ilgili ilk detayları takipçileriyle paylaştı.

Google’ın yeni Pixel serisiyle birlikte özellikle tasarım konusunda değişikliğe gideceği uzunca bir süredir konuşuluyordu. Pixel 6’nın tasarımı kullanıcılar tarafından merak edilirken, Jon Prosser, Google’ın tasarım konusunda nasıl bir değişlikle imza atacağını somut bir şekilde gözler önüne serdi.

Google Pixel 6 serisiyle birlikte teknoloji devinin yepyeni bir tasarım diline geçeceğini ifade eden Prosser, serinin yeni üyelerinde delikli ekran tasarımına da yer verileceğini belirtiyor. Bunun yanı sıra yine raporda yeni Pixel modellerinin ekrana entegre parmak izi okuyucusuyla beraber geleceğine de dikkat çekiliyor.

Prosser’ın paylaşmış olduğu render görsellerini incelediğimizde Pixel 6 ve Pixel 6 Pro modellerinin arka tarafında bizleri telefonun genişliği boyunca uzanan bir kamera kurulumu karşılıyor. Bu kamera kurulumları da serinin Standart ve Pro modellerinde farklılık gösteriyor. Standart modelde iki adet kamera sensörü bulunuyorken, Pro modelde üç adet kameraya yer veriliyor. Bunun dışında serinin her iki modelinin de tasarım açısından birbirine oldukça benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz.

Şimdilik cihazların özellikleri ve çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Ancak, şirkete yakın isimlerin aktarmış olduğu bilgilere göre serinin yeni üyelerinin Samsung ve Google ortaklığıyla geliştirilen GS101 kod adlı bir işlemciden güç alacağı ifade ediliyor. Bu da Pixel 6 serisinin tasarımdan ziyade donanım tarafındaki yenilikleriyle de ön plana çıkacağı anlamına geliyor.