Anasayfa Haber Days Gone Destekli AMD Radeon 21.5.2 Sürücüsü Yayınlandı

Days Gone Destekli AMD Radeon 21.5.2 Sürücüsü Yayınlandı

AMD Radeon 21.5.2

AMD Radeon 21.5.2 sürücüsü Days Gone ve Microsoft Agility SDK için destek sunuyor.

AMD tarafından Days Gone oyunu ve Microsoft Agility SDK için destek sunan AMD Radeon 21.5.2 sürücüsü kullanıcılara sunuldu.

Yeni sürücü, DirectX 12’yi daha eski işletim sistemi sürümleriyle geriye doğru uyumlu hale getirerek kullanım oranını iyileştirmeye yardımcı olan Microsoft Agility SDK için destek getiriyor. Ayrıca, HLSL Shader Model 6.6 desteği de bu sürücüde mevcut durumda. Burada AMD’nin geri dönmesi ve bu optimizasyonları şirketin son WHQL imzalı sürücüsü olan 21.4.1 mega sürücü güncellemesine eklemesi dikkat çekici.

Oyun desteği açısından tarafında ise 21.5.2 sürücüsü, Days Gone PC sürümü için performans optimizasyonları getiriyor. Öte yandan, sürücülerin nasıl bir performans artışı sağladığı konusunda detaylar verilmiyor.

Her zaman olduğu gibi çeşitli hata düzeltmeleri de sürücü ile birlikte geliyor. Radeon Software’in kurulumu veya yükseltilmesi ile ilgili sorunların yanı sıra Cyberpunk 2077 için düzeltmeler bunlardan bazıları.

AMD Radeon 21.5.2, Radeon Software uygulaması üzerinden indirilebildiği gibi AMD web sitesinden de kolayca elde edilebilir. Sürücü, GCN 1.0 veya HD 7000 serisinden başlayarak en son RDNA 2 tabanlı RX 6000 serisi ürünlere kadar tüm AMD GPU’larla uyumlu.