Anasayfa Haber Oppo Reno6 Serisi Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Oppo Reno6 Serisi Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Oppo Reno6 serisi tanıtım tarihi

Oppo Reno6 serisi için tanıtım tarihi belli oldu. Akıllı telefon üreticisinin açıklamasına göre serinin yeni üyeleri bu ayın sonuna doğru lanse edilecek.

Günlerdir sızıntı haberlerine konu olan Oppo Reno6 serisi tanıtım tarihi nihayet resmiyet kazandı. Yakın zaman içerisinde Reno5 serisi ile kullanıcıların karşısına çıkan Oppo, şimdi de 27 Mayıs tarihinde Reno6, Reno6 Pro ve Reno6 Pro Plus modellerini tanıtacak.

OPPO Amazon Fiyatları İçin Tıklayınız

Şimdilik cihazların teknik özellikleri hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Fakat, fiyat-performans odaklı seri MediaTek ve Snadpragon işlemcilerinden güç alacak. Güvenilir kaynakların servis ettiği bilgilere göre serinin Pro modelinin MediaTek’in Dimensity 1200 işlemcisine ev sahipliği yapacağı düşünülürken Reno6 Pro Plus’ın Snapdragon 870, standart modelin de MediaTek Dimensity 900 işlemciyle beraber gelmesi bekleniyor. Bunun haricinde serinin tüm modellerinin 90Hz ekran yenileme hızına sahip olan AMOLED ekranların üzerine inşa edileceği ve 65W hızlı şarj desteğini de bünyesinde barındıracağı ileri sürülüyor.

Oppo Reno6 serisi tanıtım tarihi
Oppo Reno6 serisi tanıtım tarihi

Ayrıca paylaşılan bir diğer raporda da serinin standart modelinin 4.200 mAh boyutundaki bir bataryaya sahip olacağı dile getirilirken, Pro ve Pro Plus modellerinin de 4.500 mAh kapasiteli bataryalar tarafından besleneceği belirtelim.

Bunun yanı sıra söz konusu serinin kamera konusunda da bazı iyileştirmelere ev sahipliği yapacağı bildiriliyor. Aktarılan bilgilere göre serinin yeni modellerinin IMX6XX sensörü yerine Sony IMX789 ana kamera sensörüyle beraber geleceği tahmin ediliyor.