Anasayfa Haber MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless Oyuncu Faresi Duyuruldu

MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless Oyuncu Faresi Duyuruldu

MSI, FPS oyunları için özel olarak tasarladığı ilk kablosuz oyuncu faresi MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless’ı duyurdu.

MSI, Clutch GM41 Lightweight Wireless isimli yeni oyuncu faresini duyurdu. Bu fare, şirketin ilk kablosuz oyuncu faresi olmasıyla dikkat çekiyor. Hafif bir yapıdan oluşan fare, kablo sürtünmeleri gibi olumsuzlukları istemeyen ve çevik bir fare arayan FPS oyuncuları için üretilmiş.

MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless

Daha önce Clutch GM41 Lightweight modelini duyuran şirket, ürünün doğrudan kablosuz versiyonunu yarattı. Kablolu olan modelle aynı plastik malzeme ve özellikler korunurken, kasaya pil ağırlığı da eklendiğinde 74 gram bir hafiflik elde edilmiş. Farenin kablosuz haberleşme protokolünün de 2.4 GHz olduğunu belirtelim. Böylece tepki süreleri de minimuma çekilmiş oluyor.

Batarya süresi 80 saate kadar çıkan MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless, 90 dakika tam şarj süresine sahip. Ancak bu kadar uzun bir süreye sahip değilseniz, şirket ürünün 10 dakika şarj ile 9 saatlik bir kullanım sunduğunu belirtiyor. Ayrıca ürün, kutudan çıkan USB kablo ile doğrudan kablolu olarak da kullanılabilmekte.

MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless

Farenin teknik altyapısından da bahsedelim. MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless, 20.000 DPI desteğine ve 400 IPS hareket takip özelliğine sahip PIXART PAW-3370 sensör bulunduruyor. Ayrıca alt kısmında DPI değiştirme düğmesi de mevcut. Farenin düğmeleri ise OMRON üretimi ve 60 milyon tıklama ömrü vadedilmiş.

Fare ile birlikte USB dongle, özel şarj istasyonu ve USB kablo geliyor. Fare üzerinde USB kablosunun doğrudan girebileceği bir yuva ve USB dongle için bir hazne de bulunuyor.

MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless Özellikleri

  • PIXART PAW-3370 sensör
  • 20000 DPI hassasiyet (max) / 50G ivmelenme / 400 IPS takip
  • En az 60 milyon tıklama ömrüne sahip OMRON anahtarlar
  • 74 gram toplam ağırlık
  • 10 dakika şarj ile 9 saate kadar batarya süresi, 90 dakika tam şarj süresi
  • Simetrik sağ-sol el uyumlu tasarım
  • Dragon Center desteği ile özelleştirme (RGB ışıklandırma dahil)
  • Şarj istasyonu, USB kablosuz 2.4G verici, FRIXION FREE CABLE kablo