Anasayfa Haber Redmi Note 10 Ultra Fiyatı ve Özellikleri Sızdırıldı

Redmi Note 10 Ultra Fiyatı ve Özellikleri Sızdırıldı

Redmi Note 10 Ultra fiyatı ve özellikleri

Redmi Note 10 Ultra’nın fiyatı ve özellikleri lansman öncesi sızdırıldı.

Mart ayında Redmi Note 10 serisi ile karşımıza çıkan Xiaomi, 26 Mayıs’ta da Redmi Note 10 Ultra modelini lanse edeceğini açıkladı. Daha önceden Xiaomi Mi serisi adı altında Ultra modelleri piyasaya süren Çinli üretici, şimdi de ilk defa Redmi Note serisi için Ultra bir model duyuracak. Serinin Ultra modelinin ne gibi yenilikleri beraberinde getireceği merak edilirken, güvenilir kaynaklar tarafınca Redmi Note 10 Ultra fiyatı ve özellikleri sızdırıldı.

Redmi Amazon Fiyatları İçin Tıklayınız

Redmi Note 10 Ultra fiyatı ve özellikleri

Paylaşılan bilgilere göre Redmi Note 10 serisinin yeni üyesinin 6.53 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranın üzerine inşa edileceği ifade ediliyor. MediaTek’in Dimensity 1100 işlemcisinden de güç alacağı söylenen modelin, ayrıca 5.000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacağı ve 33W hızlı şarjı destekleyeceği de paylaşılan bilgiler arasında.

Cihazın tasarım detaylarını inceleyecek olursak, Xiaomi’nin daha önceki Ultra modellerinden aşina olduğumuz geniş arka kamera kurulumu bu modelde de bizleri karşılıyor. Şimdilik cihazın kamera özellikleri hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Ancak, Xiaomi’ye yakın kaynaklar cihazın 100 MP’lik bir ana kamerayla geleceğini bildiriyorlar.

Redmi Note 10 Ultra tanıtım tarihi
Redmi Note 10 Ultra tanıtım tarihi

Bunun dışında 5G destekli modelin 6/8 GB RAM ve 128/258 GB UFS 3.1 depolama seçenekleriyle satışa sunulacağı da belirtiyor. Ayrıca 26 Mayıs Çarşamba günü lanse edileceği açıklanan cihazın, Çin’de 1.799 Yuan yani yaklaşık 280 dolarlık bir fiyat etiketiyle piyasaya sunulacağı da tahmin ediliyor.