Anasayfa Haber Crysis 2 Remastered için İlk Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

Crysis 2 Remastered için İlk Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

Crysis 2 Remastered

Crytek’in resmi Twitter hesabından Crysis 2 Remastered için ilk ekran görüntüsü paylaşıldı.

Crytek, 20 Mayıs tarihinde Twitter’dan yaptığı bir paylaşımla Crysis 2 Remastered’a dair bir ipucu vermişti. Yapmış olduğu paylaşımda Crysis 2’deki ”Bana Prophet derlerdi” repliğine yer veren geliştirici stüdyo, Crysis 2 Remastered bekleyenleri de bir hayli heyecanlandırmıştı.

Crysis hayranları Crytek’in yeni paylaşımlarına odaklanmışken, geliştirici stüdyodan heyecanlandıran bir paylaşım daha geldi. Bu doğrultuda Crysis 2 Remastered’a ait olduğu düşünülen bir ekran görüntüsünü oyuncularla paylaşan firma, böylece oyunun varlığını resmi olarak doğrulamış oldu.

Bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta yayınlanacağı tahmin edilen fragmanla birlikte duyurulması beklenen oyunun grafiksel açıdan ne gibi yenilikleri beraberinde getireceği bilinmiyor. Ancak, firmanın Crysis Remastered’a gelen eleştirileri göz önünde bulundurarak grafik ve özellikle oynanış tarafında bir takım iyileştirmelere imza atacağını tahmin etmekteyiz.

Crysis 3 Remastered Önümüzdeki Yıl Duyurulabilir

Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Crytek’in planları sızdırılmış ve şirketin Crysis 2 Remastered başta olmak üzere Crysis 3 Remastered üzerinde de çalıştığı ortaya çıkmıştı. Paylaşılan raporda da Crysis 2’nin Remastered versiyonunun 2021 yılı içerisinde oyuncularla bir araya geleceği, Crysis 3’ün yenilenen sürümünün de 2022 yılının başında satışa sunulacağı ifade edilmişti.