Anasayfa Haber Battlefield 6 Fragmanından Bazı Görüntüler Sızdı

Battlefield 6 Fragmanından Bazı Görüntüler Sızdı

Battlefield 6 fragmanı sızdırıldı

Haziran ayında yayınlanması beklenen Battlefield 6 fragmanından bazı görüntüler sızdırıldı.

Bu yılın en çok merak edilen oyunlarından biri olan Battlefield 6 hakkında yeni bilgiler sızdırılmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamayla beraber Haziran ayında tanıtılacağı işaret edilen oyunun, bugün de fragmanına ait olduğu iddia edilen bazı görüntüler ortaya çıktı.

Sızdırılan görüntülerde bizleri iki farklı sahne karşılıyor. İlk video siyah şerit yüzünden net bir şekilde görünmüyor olsa da, bu videoda daha önceden sızıntılara konu olan roket fırlatma sahnesi bizleri karşılıyor. Ancak, diğer videoda yeni Battlefield oyunu daha net bir şekilde görünüyor.

Bu videoyu inceleyecek olursak, oyunda Boston Dynamics‘in geliştirmiş olduğu robotlara benzer bir robota da yer verildiğini görüyoruz. Bunun haricinde sızdırılan fragman görüntüsünde dinamik hava olaylarına ve yıkılma mekaniklerine de kısaca değiniliyor.

Battlefield 6 fragmanı için geri sayım devam ederken, sektörün güvenilir kaynaklarından biri olan Tom Henderson, sızdırılan bu görüntülerin yayınlanacak olan fragmanın yaklaşık yüzde 80‘ini oluşturduğuna da dikkat çekti. Bu da oyunun fragmanının neredeyse tamamının sızdırıldığı anlamına geliyor. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri sızdırılan görüntüler ile baş başa bırakalım.

Sızdırılan Fragman Görüntüleri:

View post on imgur.com

View post on imgur.com