Anasayfa Haber PlayStation Özel Oyunu Uncharted 4 PC için Geliyor

PlayStation Özel Oyunu Uncharted 4 PC için Geliyor

PlayStation özel oyunu Uncharted 4 PC için geliyor

Sony, yatırımcılarla düzenlemiş olduğu toplantıda PlayStation özel oyunu Uncharted 4’ün PC platformuna geleceğini yanlışlıkla ağzından kaçırdı.

Sony geride bıraktığımız yıllarda PlayStation özel oyunu olan Horizon Zero Dawn’ı PC için duyurmuştu. Bu duyurudan birkaç ay sonrada da Sony bir başka PS4 özel oyunu olan Days Gone‘ın da PC’ye geleceğini açıklamış ve ilerleyen dönemde daha fazla PlayStation oyununun da PC’ye geleceğini müjdelemişti. Sony’nin bu açıklamalarının ardından bugün de PC’ye gelecek olan üçüncü PlayStation oyunu belli oldu. Bu doğrultuda Naughty Dog tarafından geliştirilen Uncharted 4 PC için duyuruldu.

Geçtiğimiz saatlerde yatırımcılar toplantısında PC platformu için çıkışını gerçekleştirmiş olan olan PlayStation oyunlarına değinen firma, aynı zamanda bu sunumda popüler PlayStation oyunu Uncharted 4’ün de yakında PC’ye geleceğini ifade etti.

Uncharted 4 PC

Mayıs 2016’da PlayStation 4 için piyasaya sunulan oyunun ne zaman PC için çıkışını gerçekleştireceği açıklanmadı. Ancak şirkete yakın kaynakların servis ettiği bilgilere göre söz konusu oyunun PC versiyonunun Summer Game Fest etkinliğinde duyurulacağı ileri sürülüyor.

Tabii, şimdilik Sony cephesinden resmi bir açıklama yapılmadığından dolayı oyunun tam olarak şu tarihte duyurulacağını söyleyemiyoruz. Fakat, Sony’nin yakın zaman içerisinde yayınlanacağı tanıtım videosuyla beraber oyunun PC versiyonunu resmi olarak duyuracağını ve oyun hakkında detaylı bilgileri de oyuncularla paylaşacağını tahmin etmekteyiz.