Anasayfa Haber Nintendo Switch Pro Amazon Meksika Mağazasında Listelendi

Nintendo Switch Pro Amazon Meksika Mağazasında Listelendi

Amazon Meksika, yanlışlıkla Nintendo Switch Pro modelini açığa çıkardı.

Twitter kullanıcısı @Alphabeat tarafından fark edildiği ve indirim takipçisi @Wario64 tarafından ele alındığı üzere, Amazon Meksika, Nintendo’nun söylentilere göre yükseltilmiş yeni Switch Pro modelini listelemiş olabilir. Görünüşe göre, liste bir yer tutucuydu ve Amazon tarafından isim dışında başka ayrıntı belirtilmedi. Giriş tespit edildikten kısa bir süre sonra Amazon tarafından geri çekildi, ancak her zaman olduğu gibi internet unutmuyor ve önbelleğe alınmış Amazon sayfasından bir ekran görüntüsü almak mümkün oldu. Aşağıda ekran görüntüsünü bulabilirsiniz.

Nintendo Switch Pro Amazon Sayfası

Bu ürünün gerçek mi yoksa sadece bir tür kötü şaka mı olduğu görülecek, ancak sayfanın zaten kaldırılmış olması, meşruiyeti hakkında bir şeyler söyleyebilir.

Dün, Bloomberg ve Eurogamer, konuya aşina olan kaynaklardan Nintendo’nun yakında bu yılki dijital E3 etkinliğinden önce yükseltilmiş bir Switch modelini duyuracağını duyduklarını bildirdi. Eurogamer, Bloomberg’in raporunun ardından, “Bunun, yükseltilmiş Switch’i destekleyen oyunlar üzerinde çalışan üçüncü tarafların bu projeleri Nintendo’nun kendi dijital sunumundan önce, E3’te duyurmalarını sağlamak için olduğunu anlıyorum” diye yazdı.

Nintendo Switch Pro Fiyatı

Yeni Nintendo Switch ‘Pro’ modelinin, orijinal modelin kademeli olarak kullanımdan kaldırılmasıyla birlikte Switch Lite modeliyle birlikte satılacağı söyleniyor. Fiyatlandırmasıyla ilgili kesin ayrıntılar paylaşılmadı, ancak mevcut 299 dolarlık modelden daha yüksek bir fiyata satılması bekleniyor.

Yeni bir Switch 4K modeliyle ilgili söylentiler epey bir süredir ortaya çıkıyor, ancak bugüne kadar Nintendo şu anda yeni bir model yayınlamak için “planlarının” olmadığını söylemişti. En son söylentiler doğruysa, Nintendo yeni Switch modelini yükseltilmiş donanım ve 720p OLED ekranla bu yılın sonlarında piyasaya sürmeyi planlıyor. Bildirildiği gibi, yeni model, yerleşik modda NVIDIA’nın DLSS yükseltme teknolojisi aracılığıyla 4K çözünürlüğe yükseltme yapabilecek.

Orijinal Nintendo Switch, Mart 2017’de tekrar piyasaya sürüldü ve Switch Lite, Eylül 2019’da piyasaya sürüldü.