Anasayfa Haber GTA 6’da Oyun İçi Kripto Para Ödülleri Olabilir

GTA 6’da Oyun İçi Kripto Para Ödülleri Olabilir

GTA 6 oyun içi kripto para ödülleri

Rockstar Games, GTA 6’da oyun içi kripto para ödüllerine yer verebilir.

Oyuncuların merakla beklediği fakat bir türlü duyurulmayan GTA 6 ile ilgili bugün önemli bir iddia ortaya atıldı. Piyasaya sürülmemiş oyunlar hakkında yapmış olduğu isabetli sızıntılarla adından söz ettiren ve oyun sektörünün güvenilir kaynaklarından biri olan Tom Henderson, Rockstar’ın GTA 6’da oyun içi kripto para ödülleri dağıtacağını ifade etti.

Güvenilir bir isimden önemli duyumlar aldığını söyleyen Henderson, GTA 6’da bazı görevlerde oyuncuların nakit yerine kripto para ile ödüllendireceğini vurguladı. Ayrıca Henderson, Rockstar Games’in GTA VI ile birlikte borsa özelliğini de kullanıma sunacağını söyledi.

Bunun yanı sıra oyun içi kripto para birimine de kısaca değinen Henderson, bu para biriminin ‘Bitcoin’ olarak adlandırılmasının pek mümkün olmadığını belirtti. Bunun yerine oyun içi kripto para biriminin farklı bir şekilde isimlendirilmesi bekleniyor.

GTA 6’nın çıkış tarihi de halen bilinmezliğini koruyor. Yeni GTA oyununun ne zaman çıkacağı oyuncular tarafından merakla beklenirken, bazı kaynaklar GTA 6’nın 2023 yılına kadar anca piyasaya sunulacağını ön görüyor.