Anasayfa Haber Battlefield 6’nın Oyun İçi Ekran Görüntüleri Sızdı

Battlefield 6’nın Oyun İçi Ekran Görüntüleri Sızdı

Battlefield 6 oyun içi ekran görüntüleri

Oyun sektörünün güvenilir kaynakları tarafınca Battlefield 6’nın oyun içi ekran görüntüleri sızdırıldı.

9 Haziran tarihinde duyurulacak olan Battlefield 6 ile ilgili sızıntıların önüne geçilemiyor. Daha önceden yapılan sızıntılarla birlikte fragmanının tamamı sızdırılan yeni Battlefield oyunu şimdi de oyun içi ekran görüntüleri karşımıza çıktı.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda yapılan sızıntılarla beraber Battlefield 6’nın günümüzden 10 yıl sonrasını yani 2030’lu yılları ele alacağı iddia edilmişti. Daha sonradan da sızdırılan fragmanla birlikte oyunun modern zamanlarda geçeceği doğrulanmıştı. Tüm bu sızıntılar yetmezmiş gibi geçtiğimiz günlerde de oyunun hikaye modunda taraf seçme gibi dinamiklerin oyunculara sunulacağı ortaya çıkmıştı.

Yeni Battlefield oyunu için heyecanlı bekleyiş tüm hızıyla devam ederken, bugün de serinin yeni oyununa ait olduğu iddia edilen bazı oyun içi ekran görüntüleri internete sızdı. Sızdırılan bu ekran görüntüleriyle birlikte oyunda yer alacak olan HUD sistemi bizleri net bir şekilde karşılarken, aynı zamanda oyunun atmosferi hakkında da fikir sahibi oluyoruz.

Oyunun Pre-Alpha testlerinden alınan bu ekran görüntülerine göre, serinin yeni oyununda kum fırtınası gibi doğa olaylarının da yaşanacağını görüyoruz. Bildiğiniz gibi sektörün güvenilir kaynaklarından biri olan Tom Henderson, yakın zaman içerisinde yayınlamış olduğu raporunda yeni Battlefield oyununda tsunami ve hortum gibi doğa olaylarının yaşanabileceğini, hatta dinamik hava koşullarının da oyunun gidişatına etki edebileceğini söylemişti. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri sızdırılan ekran görüntüleri ile baş başa bırakalım.

Battlefield 6 Oyun İçi Ekran Görüntüleri

Battlefield 6 oyun içi ekran görüntüleri