Anasayfa Haber iPhone 13 Pro Yeni Renk Seçenekleri ile Gelebilir

iPhone 13 Pro Yeni Renk Seçenekleri ile Gelebilir

iPhone 13 Pro Black

iPhone 13 Pro modelleri, mevcut grafit renginin veya siyahın daha koyu bir tonuyla piyasaya sürülecek.

Apple’ın bu yıl içinde iPhone 13 serisini piyasaya sürmesi bekleniyor. Şirketin yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi ile ilgili bilgiler de sızmaya devam ediyor. Ortaya çıkan son bilgiler, iPhone 13 Pro modellerinin mevcut grafit renginin veya siyahın daha koyu bir versiyonu ile geleceğini göstermekte. Ayrıca iPhone 13 modellerinin, bazı yeni kamera özelliklerine de sahip olacağı öne sürülüyor.

EverythingApplePro’dan Max Weinbach tarafından sızdırılan yeni bilgilere göre, iPhone 13 Pro modelleri için güncellenmiş renk seçeneği 121212 hex koduna yakın değerde. Bu da akıllı telefonun, iPhone 12 Pro’nun rengi olan grafit renginin veya siyahın daha koyu bir versiyonu ile piyasaya sürüleceğini bize açıklıyor. Bunun yanı sıra wccftech.com sitesinde yer alan bilgilere göre, Apple’ın geçtiğimiz Mart ayında, paslanmaz çelik kenarlar için parmak izi önleyici kaplamaya sahip yeni bir mat siyah rengini de seçenekler arasında sunacağı ortaya çıkmıştı. Böylelikle şirketin, yeni amiral gemisi akıllı telefonları için yeni renk seçenekleri üzerinde çalıştığını görmüş oluyoruz.

iPhone 13 Pro Black

Apple, mat siyah renk seçeneğini bundan önce iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile sunmuştu. Eğer beklenildiği gibi mat siyah renk seçeneği iPhone 13 serisi için de duyurulursa, şirket uzun bir süre sonra tekrardan farklı bir renk seçeneğini kullanıcılara sunmuş olacak. Tüm bunların haricinde iPhone 13 Pro, “warp” adlı yeni bir elektronik stabilizasyon sistemine de sahip olacak. Bu yeni teknoloji, tüm kare hızlarında ve çözünürlüklerde nesne takibi gibi özelliklere yer veriyor. Ayrıca, tüm iPhone 13 modellerinin gelişmiş stabilizasyon için sensör kaydırma sistemine sahip olacağı söylentileri de bulunmakta.