Anasayfa Haber Yeni Battlefield Canlı Yayın Tanıtımı Nasıl İzlenir?

Yeni Battlefield Canlı Yayın Tanıtımı Nasıl İzlenir?

Yeni Battlefield Canlı Yayın

Yeni Battlefield canlı yayın tanıtımı için geri sayım sürüyor. Peki canlı yayın kaçta ve nasıl izlenebilecek?

DICE, yeni Battlefield oyununu tanıtmak üzere bir geri sayım başlattı. Şimdiye kadar Battlefield 6 ve Battlefield 2042 gibi isimler ile anılan oyunun PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC platformlarında çıkış yapması bekleniyor. Peki, Yeni Battlefield canlı yayın tanıtımı nasıl izlenir?

Battlefield Canlı Yayını Ne Zaman?

Battlfield serisinin en yeni oyununun canlı yayını 9 Haziran Çarşamba günü TSİ ile 17:00’da gerçekleştirilecek. Hatta şimdiden Battlefield YouTube sayfası üzerinden bir hatırlatıcı oluşturabilir ve sohbete düşüncelerinizi yazmaya başlayabilirsiniz.

Önemli ölçüde modernize silahlara sahip fütüristik bir tema olan Firestorm’un yerini alacak olası bir battle royale modu da dahil olmak üzere yeni Battlefield’a nelerin dahil edilebileceğine dair birçok söylenti internette dolaşıyor.

Oyuncular oyuna nelerin dahil edileceğini şimdilik sadece tahmin edebilirken, E3 etkinliği oldukça yakında ve bu da kaçınılmaz olarak sürekli artan sorulara daha fazla cevap verileceği anlamına geliyor.

Diğer taraftan, önceki oyun olan Battlefield V satışlarda Battlefield 1’e kıyasla önemli ölçüde düşük performans gösteren bir başka 2. Dünya Savaşı versiyonu olmuştu.

Bununla birlikte EA ve DICE bu oyunla yeni nesil oyunlara yönelik ilk çabalarının, oyunu bir kez daha satış listelerinin en üstüne yükseltmeye yardımcı olacağını umuyor.