Anasayfa Haber Razer, Opus X Kulaklıkları Üzerinde Çalışıyor

Razer, Opus X Kulaklıkları Üzerinde Çalışıyor

Razer Opus X

Razer’in yeni bir kulak üstü kulaklık üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Razer, bugün erken saatlerde Razer Audio uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemenin temel amacı, Razer’in yeni Hammerhead True Wireless X kulaklıklarına destek getirmek. Ancak, XDA Developers’a göre yeni güncellemede bunun haricinde göze çarpan bazı yenilikler var. Buna göre uygulamanın 3.2.0.924 sürümü için değişiklik günlüğü, uygulamanın uyumlu olduğu cihazları listeliyor ve bu cihazlardan biri henüz piyasaya sürülmeyen bir cihaz.

Uygulamanın yeni sürümü artık, birkaç farklı renkte piyasaya sunulacak yeni kulak üstü kulaklıklar gibi görünen “Razer Opus X” kulaklıklarını da destekliyor. Uygulama içinde yeni Razer Opus X’in kod adı olan “samantha_t2” de yer alıyor. Ayrıca uygulama, kulaklığın birkaç versiyonu olacağını da öne sürüyor. Bu versiyonlar ise, X Edition, Black Edition, Green Edition, Mercury Edition ve Quartz Edition şeklinde sıralanmış. Bununla birlikte uygulamada Quartz, Green ve Mercury varyantlarının görüntüleri yer alsa da Black ve X Edition hakkında herhangi bir görsel bulunmuyor.

Opus X Quartz

Ortaya çıkan görüntülere baktığımızda, yeni kulaklıkların şarj için bir USB-C bağlantı noktasına ve ilk Opus kulaklıklar ile aynı düğme düzenine sahip olacağını görebiliyoruz. Yeni Opus X kulaklıklarda da güç düğmesi, ses kısma düğmesi, ses açma düğmesi ve çok işlevli düğme yer alıyor. Razer Audio uygulaması, yeni Opus X kulaklıklarının detaylarından pek bahsetmiyor. Ancak yeni çıkan Hammerhead True Wireless X kulaklıklarının, Hammerhead True Wireless Pro’nun daha uygun fiyatlı bir varyantı olması bakımından, Opus X’i de bu şekilde nitelendirmek mümkün olabilir.

Son olarak, Opus X kulaklıkları Razer’ın uygulamasında listelenmiş olsa da Razer’ın henüz web sitesinde veya sosyal medya sayfalarında bu üründen hiç bahsetmediğini belirtelim. Yine de cihazın uygulamada yer alıyor oluşu, lansman tarihinden çok uzakta olmadığımızı gösteriyor.