Anasayfa Haber Elden Ring Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Elden Ring Çıkış Tarihi Resmi Olarak Açıklandı

Elden Ring çıkış tarihi ve fragmanı

Oyuncular tarafından dört gözle beklenen Elden Ring çıkış tarihi açıklandı ve oyun için yeni bir fragman yayınlandı.

Uzunca bir zamandır sessizliğe gömülen Elden Ring oyununda müjdeli haber Summer Game Fest etkinliğinde geldi. Summer Game Fest etkinliğinde yapılan duyuruyla beraber oyuncular tarafından merakla beklenen Elden Ring çıkış tarihi resmiyet kazandı.

Bildiğiniz gibi söz konusu oyun ilk olarak E3 2019 etkinliğinde duyurulmuştu. Form Software’ın Sekiro’dan sonraki yeni oyunu olarak lanse ettiği Elden Ring hakkında ne yazık ki aradan geçen koskoca iki yıl boyunca herhangi bir detay paylaşılmamıştı.

A Song of Ice and Fire (Game of Thrones) ile dünya çapında ün kazanan George R.R. Martin ve Dark Souls yapımcılarının ortak projesi için bugün hem çıkış tarihi açıklandı hem de bir tanıtım videosu yayınlandı. Geliştirici stüdyonun açıklamasına göre Elden Ring, 21 Ocak 2022 tarihinde PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.

Elden Ring Fragmanı

Tüm bu detayları geride bırakıp oyunun yayınlanan fragmanına göz atacak olursak, söz konusu oyun özellikle Souls tarzı oyunları sevenlerin oldukça hoşuna gidebileceği bir türden. Bununla beraber görsel açıdan da türüne göre oldukça güzel görünen yapım, ayrıca açık dünya mekanikleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor.

Oyuncuları devasa bir dünyanın beklediğini söyleyen From Software, ek olarak şahsi bir atımız olacağını ve at üzerinde savaşabileceğimizi de belirtmiş. Fragmanda da görebileceğiniz gibi bu oyunda da bizleri bir sürü Boss karşılıyor. Bu da Elden Ring’de bizleri birbirinden heyecanlı ve bolca ter dökeceğimiz sahnelerin beklediği anlamına geliyor.