Anasayfa Video Steelseries Arctis Prime Kulaklık İncelemesi

Steelseries Arctis Prime Kulaklık İncelemesi

Steelseries Arctis Prime Kulaklık

Steelseries Arctis Prime kulaklığı ile hem oyunculara, hem de müzik dinlemeyi sevenlere hitap ediyor.

Steelseries firması Prime adını verdiği bir seri yeni oyuncu ekipmanını piyasaya çıkarmaya başladı. Bu yeni isim ile piyasaya sürülen üç yeni oyuncu faresini geçtiğimiz günlerde detaylı olarak inceledik. Bunların bağlantılarını aşağıda bulabilirsiniz:

Steelseries Prime Oyuncu Faresi İncelemesi

Steelseries Prime+ Oyuncu Faresi İncelemesi

Steelseries Prime Wireless Oyuncu Faresi İncelemesi

Steelseries firması Prime adı altında sadece oyuncu fareleri çıkarmakla yetinmeyecek gibi görünüyor. Çünkü bir de Arctis Prime adını verdikleri yeni oyuncu kulaklığını piyasaya çıkardılar.

Hepsiburada Fiyatı İçin Tıklayın

Steelseries Arctis Prime Kulaklık
Steelseries Arctis Prime kulaklık yastıkları

Arctis Prime, şirketin daha önceki Arctis oyuncu kulaklıklarından öğrendiği dersleri uyguladığı yeni bir ürün. 40 mm neodimyum sürücülerin kullanıldığı bu yeni kulaklık, sadece oyuncuların değil, müzik dinlemeyi ve film izlemeyi seven kullanıcıların da ihtiyaçları düşünülerek kalibre edilmiş.

Arctis Prime modelinin bir diğer özelliği de benzer kalitede kulaklıklara oranla daha hesaplı bir model olması. Sadece kablolu bağlantıyla çalışan bu kulaklık, 3,5 mm jakıyla telefon, konsol ve PC gibi cihazlara bağlanarak kullanılıyor. Videomuzda Arctis Prime hakkındaki tüm detayları ve değerlendirmemize bulabilirsiniz.