Anasayfa Haber Razer’ın Akıllı RGB Yüz Maskesi Yıl Sonundan Önce Piyasaya Sürülecek

Razer’ın Akıllı RGB Yüz Maskesi Yıl Sonundan Önce Piyasaya Sürülecek

Razer Project Hazel

Razer, akıllı RGB yüz maskesinin çıkış tarihini duyurdu.

Kullanıcılar birkaç ay içinde Razer’ın Ocak ayında CES’te tanıttığı, RGB ışıklandırmaya sahip yüksek teknolojili yüz maskesi Project Hazel’i satın alabilecekler. Şirket, E3 2021 sunumunda, maskenin bu yılın dördüncü çeyreğinin başlarında gönderilmeye başlayacağını açıkladı. Bu da Ekim ayında maskelerin, kullanıcılara ulaşabileceği anlamına geliyor. Razer, maskeyi gruplar halinde satmayı planlıyor. Ancak her biri sınırlı sayıda satın alınabilecek.

Şirket ayrıca, Ocak ayındaki tanıtımından bu yana maske tasarımı hakkında bize bir güncelleme sunuyor. Buna göre maske, değiştirilebilir N95 filtreleri ve şeffaf bir ön kapağa sahip olacak. Bunun yanı sıra, yüze tam oturabilmesi için ayarlanabilir kayışlara ek olarak, ağız ve burun bölgesinde güvenli bir sızdırmazlık oluşturabilmek için silikon kenarlara da sahip olacak. Maske ayrıca, dış RGB ışıklarına ek olarak, buğu önleyici kaplama ve iç aydınlatmayı da barındırıyor. Böylece kullanıcıların yüzü, karanlık ortamlarda bile görülebilir.

Razer Akıllı RGB Maske

Razer’ın Hazel Projesi, aksesuar üreticisinin Mart ayında konsepti gerçeğe dönüştüreceğini açıkladığı ana kadar CES’te sergilediği bir konsept cihazdı. COVID-19 aşılarının yaygınlaşması ile Razer’ın biraz geç kaldığı söylenebilir. Ancak CEO Min-Liang Tan, şirketin insanların ekstra bir önlem olarak, aşılanmış olsalar bile maske takmak isteyebileceğini düşündüğünü söylüyor. Ayrıca bazı ülkeler, önümüzdeki birkaç yıl içinde tüm nüfuslarını aşılamayı tamamlayamayabilir. Bu da korunmak için halen maske kullanımının devam etmesi anlamına geliyor.

Son olarak şirketin, Hazel Projesi maskesinin hangi fiyatlara piyasaya sürüleceğini açıklamadığını belirtelim. Ayrıca, cihazın dünya çapındaki pazarlara sunulup sunulmayacağı da henüz belli değil.