Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 İçin Patch 1.23 Güncellemesi Yayınlandı

Cyberpunk 2077 İçin Patch 1.23 Güncellemesi Yayınlandı

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 Patch 1.23 ile gelen değişiklikler, uzun bir liste oluşturuyor.

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin oynanışında meydana gelen hataları düzeltebilmek adına çalışmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün, oyunun PlayStation Store’a yeniden döneceğini öğrenmiştik. Yapımcı bu doğrultuda Patch 1.23 ile birlikte birçok hatayı düzeltmiş görünüyor. Oyunun yeni yaması, PC, konsollar ve Stadia’da oyuncular tarafından indirilebilir durumda.

Yeni güncelleme ile PC’ye ve Xbox’a özel düzeltmelere gidilmiş. Buna göre PC’de, 1280×720 çözünürlükte oynarken, yükseltme düğmesine tıklayamama sorunu gideriliyor. Ayrıca, Alt+Enter kombinasyonu ile pencereli ve tam ekran modları arasında geçiş yapıldığında oyunun yanıt vermemesine neden olan bir sorun da düzeltildi. Bununla birlikte, oyunu Steam üzerinden oynayan kullanıcılar için de değişiklikler yapılmış. Oyunun varsayılan dil ayarları, artık Steam istemcisinin dil ayarları ile senkronize olacak. Ayrıca, eksik veya bozuk oyun verileri algılandığında, oyun otomatik olarak verilerin bütünlüğünü doğrulamayı isteyen bir mesaj gönderecek.

Cyberpunk 2077 1.04 güncellemesi

Xbox’a özel düzeltmelerden ilki, bir sahnenin kararması sırasında oturumun kapatılmasının, oyunun kısmen yanıt vermemesine neden olması sorununun düzeltilmesi. Bunun yanı sıra, Xbox kılavuzu ve “Duraklatma Menüsü” arka arkaya hızlı bir şekilde kapatıldığında, Duraklatma Menüsü’nün kendi kendine tekrar açılmasına neden olan sorun da düzeltilmiş.

Bunların haricinde oyunun kararlılığı ve performansı ile ilgili iyileştirmeler de yeni güncellemenin kapsamında yer almakta. Öyle ki, animasyonlar, kullanıcı arayüzü, sahne, fizik ve oyun sistemlerinde çok sayıda kilitlenme sorunun düzeltildiği belirtiliyor. Ayrıca, çeşitli sistemlerde bellek optimizasyonları ve bellek yönetimi iyileştirmeleri de yapılmış. Çeşitli konsollar için CPU optimizasyonları, bellek ve G/Ç iyileştirmesi de uzun değişiklik listesinde kendine yer buluyor.

Cyberpunk 2077 korsana yenik düştü

Yeni güncelleme ile oynanış ve görsel performans iyileştirmeleri ise şu şekilde listeleniyor;

  • Bir NPC’yi öldürdükten ve arabalarını çaldıktan sonra, vücutlarının arabada sıkışıp kalması sorunu düzeltildi.
  • Adam Smasher artık, saldırı aşamaları sırasındaki animasyonlar sırasında hasar almayacak.
  • Bir NPC’nin vücudunu düşürmenin, çok fazla yıkıma neden olması sorunu düzeltildi.
  • Cataresist siber yazılımı artık düzgün çalışıyor.
  • Çeşitli görevlerde Johnny’nin hayalet görünümü düzeltildi.
  • NPC’lerin kıyafetlerinde, kırpma ile ilgili çeşitli sorunlar düzeltildi.
  • Badlans’deki kayaların görünümü düzeltildi.

Son olarak, oyunda bulunan görevlerdeki iyileştirmeler ve hata düzeltmelerini öğrenebilmek için, Cyberpunk’ın kendi web sitesinde yer alan uzun listeyi okuyabileceğinizi belirtelim.