Anasayfa Haber PS4 Özel Oyunu Ghost of Tsushima PC’ye Gelebilir

PS4 Özel Oyunu Ghost of Tsushima PC’ye Gelebilir

Ghost of Tsushima PC

Ortaya atılan iddialara göre PS4 özel oyunu Ghost of Tsushima PC platformu için duyurulabilir.

Geçtiğimiz Mayıs ayında PlayStation özel oyunu Uncharted 4’ün PC’ye geleceğinin ortaya çıkmasının ardından bugün de bir başka PS4 oyunun PC için piyasaya sürüleceği iddia edildi. Bildiğiniz gibi Sony, son olarak zombi temalı Days Gone’ı PC için yayınlamıştı. Yavaş yavaş PlayStation özel oyunlarını PC platformuna getirmeyi planlayan Sony’nin şimdi de Ghost of Tsushima PC sürümü üzerinde çalıştığı ileri sürüldü.

Ortaya atılan bu iddia da şirketin kısa süre önce Ghost of Tsushima’nın PS4 için olan fiziksel kutularının tasarımını değiştirmesiyle gündemde geldi. Yapılan tasarım değişikleri sonrasında oyunun fiziksel kutusundan ‘Sadece PlayStation’da (Only on PlayStation)’ ibaresini kaldıran firmanın oyunun PC sürümüne göz kırptığı konuşulmaya başlandı.

Hatırlayacağınız üzere Sony, Days Gone ve Horizon Zero Dawn’ı PC’ye duyurmadan önce  PS4 kutu tasarımlarını değiştirmiş ve Only on PlayStation yazısını silmişti. Bu değişiklikten çok kısa süre sonrada söz konusu oyunların PC versiyonları duyurulmuştu. Sony’nin benzer bir hamleyi Ghost of Tsushima için de yapmış olduğunu görüyoruz.

Tabii, şimdilik resmi açıklama yapılmadığından dolayı tüm bunların bir varsayımdan ibaret olduğunu da belirmekte yarar var. Ancak, geride bıraktığımız Mart ayında CrazyLeaksOnATrain isimli Twitter kullanıcısı Uncharted, Ghost of Tsushima, Bloodborne ve çok az bir ihtimal de olsa God of War’ın da PC için duyurulacağını ileri sürmüştü.