Anasayfa Haber AMD FidelityFX Super Resolution, Dota 2 İçin Hazır

AMD FidelityFX Super Resolution, Dota 2 İçin Hazır

FidelityFX Dota 2

AMD FidelityFX Super Resolution popüler savaş arenası Dota 2 için de sunulmuş durumda.

AMD, ekran kartı sürücüsü 21.6.1 ile uzun zamandır beklenen FidelityFX Super Resolution (FSR) adlı teknoloji için destek sunmaya başladı. Lansmanında Anno 1800, Godfall, The Riftbreaker, Terminator: Resistance gibi birkaç oyun için destek sağlanırken AMD ayrıca, teknolojiyle daha fazla oyunun yakında listeye ekleneceğine söz vermişti. Şimdi ise AMD FidelityFX Super Resolution (FSR) desteği popüler çok oyunculu çevrimiçi savaş arenası Dota 2 için de yayınlanmış durumda.

Oyunun AMD FSR’nin çıkışından sadece birkaç gün sonra destek alması tabii ki oyunun hayranları için iyi haber. Steam’e göre son 30 günde oyunu yarım milyona yakın oyuncu oynadı. Ayrıca FSR, bu Dota oyuncularının görüntü netliği yolunda çok fazla kaybetmeden ekstra kareler elde etmelerine de yardımcı olacak.

Dota 2’yi DirectX 11 veya Vulkan API’sini kullanarak çalıştırmak mümkün. AMD FSR bunların her ikisiyle de çalışabiliyor. Ayarı etkinleştirmek için Video seçeneklerine gitmeniz ve “Oyun Ekranı Oluşturma Kalitesini” yüzde 100’ün altına getirmeniz ve ardından “FidelityFX Super Resolution” onay kutusunu açmanız yeterli.

Dota 2 güncellemesi ayrıca, yeni Nemestice Storm etkinlik modunu ve Nemestice Battle Pass’ı da getiriyor. Yeni eklemeler hakkında daha fazla bilgiyi Dota 2 web sitesinden bulabilirsiniz.