Anasayfa Haber MSI ARTYMIS 323CQR ve 273CQR Oyun Monitörleri Duyuruldu

MSI ARTYMIS 323CQR ve 273CQR Oyun Monitörleri Duyuruldu

MSI ARTYMIS

MSI, ARTYMIS serisinden yeni 1440p oyun monitörlerini tanıttı.

MSI, ARTYMIS serisi oyun monitörlerine 2 yeni üyeyi katıyor. Geçmişte ARTYMIS 343CQR‘ı duyuran şirket, bugün de ARTYMIS 323CQR ve 273CQR olmak üzere iki yeni oyun monitörünü duyurdu. Yeni monitörlerin ikisi de 165Hz yenileme hızına ve 1ms’lik tepki süresine sahip. Monitörler ayrıca, 2560×1440 piksel WQHD çözünürlüğü de kullanıcılara sunuyor. Panel boyutları da sırasıyla 31,5 inç ve 27 inç olacak şekilde tasarlanmış. Her iki monitör de kavisli bir yapıya sahip ve eğrilik değeri olarak da 1000R belirlenmiş. MSI, bu değerin insan gözü için en iyi eğrilik değeri olduğunu iddia ediyor.

Şirket ayrıca yeni monitörlerinde kullanıcı deneyimini iyileştirmek adına bir dizi akıllı yazılımı da sunmakta. Bu akıllı oyun teknolojileri Smart Brightness 2.0, Smart Crosshair, Night Vision AI, Optix Scope ve Sound Tune olarak sıralanıyor. Monitörler ayrıca, çevredeki alanın ışığını otomatik olarak algılayan yerleşik bir ışık sensörüne de sahip. Bununla birlikte, yeni monitörler ekran parlaklığını hesaplamak için yapay zeka kullanıyor ve yapay zeka, çevredeki alanın aydınlatmasına göre parlaklık ve renk sıcaklığını otomatik olarak optimize ediyor.

MSI ARTYMIS 323CQR

ARTYMIS serisi yeni monitörler, PlayStation 5 oyuncuları için de destek sunmakta. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında tanıtılan konsol modu, PS5 için QHD monitörde 4K sinyalleri otomatik olarak kabul edebiliyor ve aynı anda HDR’ı da destekliyor. Ayrıca monitörler, yerleşik bir mikrofona da sahip. Monitörde yer alan yerleşik mikrofon, AI (yapay zeka) hesaplamaları yoluyla gürültüyü ortadan kaldırıyor ve oyunlarda iletişime yardımcı olmayı hedefliyor. Bunun haricinde monitörler, entegre KVM özelliğini de barındırmakta. Bu özellik ile birlikte kullanıcılar, tek bir joystik, klavye, fare ve MSI oyun monitörü setiyle birden fazla cihazı kontrol edebilecekler.

Monitörler ile ilgili teknik özelliklerin listesi aşağıdaki görselde yer almakta. Tüm bunların yanı sıra, MSI’ın yeni monitörlerinin Temmuz ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

MSI-Artymis