Anasayfa Haber Redmi K40 Ultra’nın Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

Redmi K40 Ultra’nın Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı

redmi k40

Redmi K40 Ultra’nın 67W hızlı şarj desteği ile gelmesi bekleniyor.

Xiaomi, yeni bir orta sınıf akıllı telefon üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bahsi geçen akıllı telefonun Redmi K40 Ultra olması beklenmekte. Şirket henüz yeni telefonun gelişimi hakkında bilgi vermezken, bir tipster tarafından sızdırılan bilgiler, Redmi K40 Ultra’nın özelliklerine işaret ediyor. Buna göre akıllı telefonun 120 Hz yenileme hızına sahip ekrana ve 64 megapiksel birincil kameraya sahip olması bekleniyor. Akıllı telefon ayrıca bir MediaTek Dimensity SoC’yi de barındıracak. Xiaomi, bu ay içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus Nord 2’ye karşı, yeni Redmi telefonunu piyasaya sürebilir.

Digital Chat Station tarafından Weibo’da sızdırılan akıllı telefon, 67W hızlı şarj desteği ile birlikte 5.000 mAh bataryaya da sahip olacak. Akıllı telefonun işlemcisinin MediaTek MT689X olması bekleniyor. Yakın zamanda piyasaya sürülmesi beklenen OnePlus Nord 2’nin de MediaTek Dimensity 1200 SoC’ye sahip olduğu söylenmekte. Bu nedenle, iki telefon arasındaki rekabet burada da gözümüze çarpıyor.

Redmi K40 ve Redmi K40 Pro

Xiaomi, geçtiğimiz Şubat ayında, Redmi K40, Redmi K40 Pro, Redmi K40 Pro Plus’tan oluşan Redmi K40 serisini tanıtmıştı. Serinin son modeli olan Redmi K40 Gaming Edition ise 120 Hz yenileme hızlı ekran ve MediaTek Dimensity 1200 SoC gibi özelliklerle Nisan ayında piyasaya sürülmüştü. Halihazırda kalabalık olan Redmi K40 serisini göz önüne aldığımızda, Xiaomi’nin Redmi K40 Ultra’yı serisinde hangi mevkide konumlandıracağı henüz belli değil. Ayrıca, ortaya çıkan söylentiler henüz akıllı telefonla ilgili detaylı ayrıntıları içermiyor. Bu nedenle serinin yeni akıllı telefonu ile ilgili detayları ilerleyen günlerde almayı bekleyebiliriz.