Anasayfa Haber Cooler Master, Dijital Yaz Zirvesi 2021 ile Yeni Ürünlerini Tanıtacak

Cooler Master, Dijital Yaz Zirvesi 2021 ile Yeni Ürünlerini Tanıtacak

Cooler Master Dijital Yaz Zirvesi 2021

Cooler Master, Dijital Yaz Zirvesi 2021 etkinliğini duyurdu. Küresel pandemi nedeniyle fiziksel etkinliklere katılamamak, Cooler Master’ı yeni ürün, proje ve hizmetlerini sergilemek için kendi dijital zirvesini yapmaya zorladı.

Cooler Master’ın Summer Summit dijital zirvesi, web konferans yazılımı “Gather Town” aracılığı ile dijital olarak gerçekleştirilecek. Gather Town, Zoom’a çok benzeyen bir hizmet. Cooler Master Gather Town’ı kullanarak gerçek hayatta sunulan teknolojilerini dijital ortamda kullanıcılarına etkileşimde bulunmalarını sağlayarak sunmayı amaçlıyor.

Şirket, medya çalışanlarından iş insanlarına, içerik üreticiler ve halka açık olarak kendi 8 bitlik karakterinizi oluşturmanıza ve Cooler Master’ın özel 8 bitlik adasında yeni ve güncel teknolojilerini keşfetmenize olanak sağlayacak. Ayrıca etkinlik sırasında Cooler Master çalışanları ile tanışabilecek, ödül kazanmak için haritada bulunan paskalya yumurtalarını toplayabileceksiniz.

Dijital Yaz Zirvesi 2021’de Tanıtılacak Ürünler

Yeni Cooler Master Kasalar

Yaz Zirvesinde en çok satan NR200P için 4 yeni renk grubu piyasaya sunuluyor. Renk seçenekleri Reddit’de yapılan oylamalar sonucu belirlendi. Flamingo Pembesi, Karayip Mavisi, Günbatımı Turuncusu ve Nightshade Purple’da yeniden düzenlenen NR200P, bileşen uyumluluğu, termal verimlilik ve montaj kolaylığı açısından iddialı bir SFX kurulumu sunuyor ve yerden tasarruf ederken performanstan ödün vermemenizi sağlıyor.

Cooler Master NR200P kasa

Ayrıca Cooler Master, yeni MAX sistem serisini de tanıttı. Yılların termal, güç kaynağı ve mekanik tasarım uzmanlığı ile optimize edilen MAX serisi sistemler, bilgisayar performanslarını en üst düzeye çıkarmak isteyen bilgisayar tutkunları için kullanıma hazır çözümüdür.

Her bir MAX sistemi, kullanıcıların minimum zaman ile maksimum performans alabileceği bilgisayarlar kurması için özel olarak hazırlanmış termal ve güç kaynağı çözümü ile birlikte geliyor. İlk defa sunulan NR200P MAX, kullanıcılara basitleştirilmiş ancak güçlü bir SFX performansı oluşturma deneyimini sunmayı hedefliyor. Son olarak Cooler Master’ın birinci sınıf riser kablo serisi ve Dikey Ekran Kartı Tutucu Kiti, şimdi PCIe Gen4 standartlarını tam olarak destekliyor. 200mm ve 300mm uzunlukta piyasaya sürülecek bu yükseltici kablolar, daha fazla esneklik ve daha stabil gücü sağlamak için kaliteli bileşenler kullanıyor. Ekstra dayanıklılık ve elektromanyetik sinyal girişini önlemek için tasarlanan MasterAccessory serisi, sistem performanslarında kalıcı bir fark yaratmaya geliyor.

Yeni Cooler Master İşlemci Soğutucuları

Cooler Master’ın Summer Summit etkinliği sırasında ilk kez tanıtılacak olan yeni Hyper H6/H6DT ARGB Hava Soğutucu modelleri Xtra Dimensional Heat Pipe Contact (XDHC) ile tasarlanan Cooler Master’ın yenilikçi teknolojisi, üstün ısı dağılımı için eksiksiz CPU teması ve 6 ısı borusu ile üst seviye performans vadediyor.

Ayrıca güncellenmiş yeni sıvı soğutucular MasterLiquid ML240P/ML360P Flux modelleri de dijital zirvede sergilenecek. Çift odacıklı pompa, hızlı ve hassas ısı dağılımı için sıcak noktaları hedeflemek için daha fazla honlanmış akış ve basınca sahiptir.

MasterLiquid ML360P Flux

İlk defa görücüye çıkacak olan Mobius Serisi de Dijital Zirve’de karşımıza çıkacak. Cooler Master’ın mimari yapısının fan mükemmelliğine doğru yönelen Mobius Serisi, daha akıcı ve dinamik bir fan elde etmek için titreşimi ortadan kaldıran ve birbirine bağlı fan kanatlarını kullanan yeni bir Halka Kanat Tasarımına (RBD) sahip. Son olarak Cooler Master’ın adreslenebilir RGB LED Tüp Kılıfı, sıvı soğutucu borularının görünümünü renklendirmek için tasarlanmış ve geliştirilmiş ilk tüp kılıfıdır. Bu ARGB tüp kılıfı anakartlar ile uyumlu 30 ARGB LED’e sahip.

Yeni Cooler Master Güç Kaynakları

XG Platinum Serisi, 80 PLUS Platinum sertifikalı verimlilik ve düşük sıcaklık gereksinimleri ile üst seviye performans sağlaması için tasarlanmış. XG Serisi, sessiz çalışma, daha iyi hava akışı ve daha uzun performans ömrü için tam modüler kablolama, 135 mm sessiz fan ve Akıllı Termal Kontrol modu sunuyor. Ayrıca, verimliliği artırmak ve dalgalanma gürültüsünü azaltmak için hem platformda hem de kablolarda %100 Japon kapasitörler tercih edilmiş.

Cooler Master XG Plus Platinum PSU

Bu özellikler ile birlikte XG Serisi, tüm Intel ATX 12V sürüm 2.53 yönergelerini karşılayan ilk güç kaynağı birimlerinden biri oluyor. Ek olarak XG PLUS Platinum, Masterplus+ yazılımı ile birlikte yerleşik bilgi görüntüleme paneli ve performans izleme olanağını sunuyor. Güç kaynağı üzerinde bulunan adreslenebilir RGB aydınlatmalar yine Masterplus+ yazılımı ile kontrol edilebilir.

Son olarak M1600/M2000 Platinum serisi güç kaynakları, yüksek verimli güce ihtiyaç duyanlar için özel olarak üretilmiş. 1600W ve 2000W güç sunan üniteler Cooler Master’ın sunduğu en güçlü PSU modeli olacak ve 80 PLUS Platinum sertifika ile birlikte en verimli gücü sunacak. Modüler yapıda piyasaya sürülecek olan yeni M1600/M2000 serisi ayrıca 135mm sessiz fana sahip olacak.

Yeni Cooler Master Çevre Birimleri

MM730 ve MM731, klasik oyun farelerinin estetiğini ve Cooler Master’ın yenilikçi ruhunu koruyor. Profesyonel düzeyde özellikler, en düşük gecikme ve tepkimeyi sunmayı amaçlamakta. Üstün kayma performansı için orjinal PTFE ayaklar, üstün çok yönlülük için Hibrit 2.4Ghz/Bluetooth kablosuz yapı ve 19.000 DPI optic sensör ile üst seviye performans vadediliyor.

Cooler master MM731

CK721 kablosuz mekanik klavye, hem oyun hem iş için küçük form farktörlü bir çözüm. %65’lik klavye düzeni ve hibrit kablosuz teknolojisi evrensel işletim sistemi ile uyumluluğu sağlarken taşınabilirliği vurguluyor. Kumlanmış alüminyum gövde ultra sağlamlık sağlarken aynı zamanda klavyenin şıklığını koruyor. Tamamen mekanik yapısı ile CK721 oyun veya iş konusunda aradığınız özelliklerin tamamını sunmak için tasarlanmış.

cooler master CK721

Son olarak tam boyutlu CK351 ve CK352 oyuncu klavyeleri, en yoğun tempolu oyunlarda performans kaybı yaşatmayan, dayanıklı bileşenler ile üretilmiş. 100 Milyon’dan fazla basma ömrü olan optic anahtarlar ile donatılan CK351 ve CK352 toza ve suya karşı dayanıklılığı ile öne çıkıyor. Tüm bu özelliklere ek olarak tamamen özelleştirilebilir RGB aydınlatma, bir oyun klavyesinde ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahip olmanızı sağlıyor.

CMIO

Dünyanın ilk “Work & Play” sandalyesine uyacak şekilde optimize edilmiş dokunsal motoruyla donatılmış ve D-Box oyun ve film kütüphanesinden güç alan Motion 1, 4D Sinema ve Sürükleyici oyun deneyimini odanızın konforuna getiriyor.

cooler master oyuncu koltuğu

Ayrıca Cooler Master’ın yeni oyuncu monitörleri GM27-FQS, GM27-CFX, GM32-FQ “Work & Play” Kurulumları için yüksek performans sunmayı hedefliyor. GM27-FQS, en zorlu koşullarda bile sorunsuz çalışan 165Mhz ve 1ms’de ultra hızlı bir IPS panele sahipken GM27-FQX, 1ms tepki süresi ile 240Hz kare hızında çalışır ve kuantum dot görüntü kalitesine sahiptir.

cooler master GM27-FQS, GM27-CFX, GM32-FQ

CMIX

Orb X, çok amaçlı bir iş ve oyun istasyonu düşünülerek tasarlanmış. Şık, yarı kapalı dizayn edilen masa alanı, tam otomatik motorlu bir yapı ile donatılmış. Üç adede kadar 27” monitörü destekleyen GamePod’a, kulaklık olmadan gerçekçi, doğru bir ses deneyimi sunması için surround hoplarlörler yerleştirilmiş.

cooler master orb x oyun istasyonu

Ayrıca, yeni tasarlanmış ergonomik bir koltuk, size özel konfor için ayarlanabilir bir baş desteği, bel desteği ve ayak dayama yeri sağlar. GamePod, oyun yetenekleri için bir konsol kurma yeteneği ile birden fazla farklı PC ve monitör konfigürasyonu ile uyumludur.

Yeni Cooler Master Canlı Yayın Ürünleri

StreamEnjin, içeriğinizin sorunsuz yayınlanması için girişlerinizi düzenlemenize ve değiştirmenize olanak tanıyan, hepsi bir arada bir canlı yayın mikseridir. Uygun kişiselleştirme için önceden ayarlanmış 8 sahne ile canlı yayınlarınızı kolayca oluşturabilir ve birden fazla CDN yayın hedefine iletebilirsiniz.

cooler master streamenjin

Basit düğme düzeni, kaplamalarınızı istediğinizi gibi düzenleme olanak tanıyan iPad uygulaması ile geçiş yapmayı kolaylaştırır. StreamEnjin, istediğiniz herhangi bir yerden akışa geçmek için portatif form faktörü ile tasarlanmıştır.