Anasayfa Haber Yaklaşan Cyberpunk 2077 Güncellemesi 38 GB Boyutunda Olabilir

Yaklaşan Cyberpunk 2077 Güncellemesi 38 GB Boyutunda Olabilir

Cyberpunk 2077 korsana yenik düştü

Cyberpunk 2077 oyuncularını devasa bir güncelleme bekliyor.

Kısa bir zaman önce bugüne kadarki en büyük Cyperpunk 2077 güncellemesinin yakında geleceğinden bahsetmiştik. Bugün keşfedilen yeni bilgilere bakılırsa bir sonraki güncelleme bir hayli büyük olacak gibi görünüyor.

Bu bilgiye erişmek için Epic Inspector aracını kullanan PricklyAssassin, 38.2 GB büyüklüğünde yeni bir güncelleme keşfetti. Güncelleme ayrıca test için Steam ve GOG’a yüklenmiş durumda.

Güncellemeyle birlikte oyunla ilgili bazı hataların ve sorunların giderilmesi bekleniyor. Yeni içeriklerin gelip gelmeyeceği henüz belli değil, ancak oyun ilerde gelecek olan ek içerikler için hazır hale getirilebilir.

Cyberpunk 2077 oyuncu sayısı

Prickly Assassin’e göre Epic Games’ten Cyberpunk 2077 satın alan kişiler, çevrimdışı moda girebilmek için oyunlarını en son sürüme güncellemek zorunda kalacaklar. Bunun nedeni, yamalardan veya değişikliklerden birinin genişletme ve DLC işlevlerini etkinleştirmek için gerekli kodlara sahip olması.

Cyberpunk 2077 şu an PC, PlayStation 4, Xbox One ve Google Stadia’da bulunuyor. Yıl sonundan önce ise PlayStation 5, Xbox Series X ve Xbox Series S için çıkış yapması bekleniyor.