Anasayfa Haber iPhone SE 3 Çıkış Tarihi Netleşiyor

iPhone SE 3 Çıkış Tarihi Netleşiyor

iPhone SE 3 Çıkış Tarihi

iPhone SE 3 çıkış tarihi ve donanımı hakkında yeni dedikodular ortaya çıktı.

iPhone SE 3 çıkış tarihi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Buna göre cihaz 2022 yılının ilk yarısında daha güçlü bir donanım ile kullanıcılarla buluşacak. DigiTimes’ın haberine göre, nispeten daha uygun fiyatlı ve giriş seviyesi olan iPhone gelecek yıl bizlerle olacak. iPhone SE 3’ün iPhone 12 serisinde bulunan Apple A14 Bionic çipseti ile geleceği ve hareket halindeyken ultra hızlı indirme hızları için 5G özelliklerine sahip olacağı da iddialar arasında.

Kuo’nun önceki bir raporuna göre, 2022’de piyasaya sürülmesi planlanan iPhone SE 3, şimdiye kadarki en ucuz 5G telefon olacak. Böyle bir şey olursa Apple, 4.7 inç Retina ekranla birlikte cihaz için 399 dolar gibi bir fiyat etiketi koyacak gibi gözüküyor. Hatta başka bir haber, iPhone SE’nin 100 dolar daha ucuz olabileceğini öne sürdü, ancak bunun olup olmayacağını gelecek yıl göreceğiz.

Ek olarak, bir sonraki iPhone SE’nin mevcut tasarımla aynı tasarıma sahip olacağı düşünülüyor. 2014’te piyasaya sürülen iPhone 6 tasarımının nasıl yeniden canlandırıldığını düşündüğünüzde durum nasıl olacak merak konusu.