Anasayfa Haber Yeni Samsung Galaxy Unpacked Etkinliği 11 Ağustos’ta Gerçekleşecek

Yeni Samsung Galaxy Unpacked Etkinliği 11 Ağustos’ta Gerçekleşecek

Galaxy Unpacked tarih

Yeni Samsung Galaxy Unpacked etkinliği için tarih 11 Ağustos olarak belirlendi.

Samsung tarafından sonraki Galaxy Unpacked etkinliği için tarih verildi. Buna göre etkinlik 11 Ağustos tarihinde saat 17:00’de çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Görünen ise etkinlikte Galaxy Note 21 yerine sahneyi Galaxy Z Fold 3 ile Galaxy Z Flip 3 modellerinin alacağı.

Galaxy Note 20’nin Note serisinin sonuncusu olabileceğine dair söylentiler geçen yazdan beri devam ediyor. Galaxy S21 Ultra, Note’un imzası niteliğindeki S-Pen kalemi desteğiyle geldiğinde bu söylentiler daha da inandırıcı hale geldi. Ayrıca, Mart ayında Samsung yöneticisi Koh Dong-jin’in hissedarlarına bir yılda iki amiral gemisi çıkarmanın bir yük olabileceğini söyleyen haberler de ortaya çıkmıştı.

Samsung, duyuruda kullandığı dil ile yeni Galaxy Z Fold 3 hakkında daha fazla ipucu verdi: “Çalışma kültüründeki hızlı değişimlerden son teknoloji iletişim teknolojilerinin yükselişine kadar hızlanan bir değişim zamanında yaşıyoruz. Hayatımızın hızlı temposuna ayak uydurabilen, böylece her anın tadını çıkarabilmemiz için esnek, çok yönlü mobil cihazlara şimdi her zamankinden daha fazla ihtiyaç var.”

Çıkış tarihi ve fiyatlandırma olarak Galaxy Z Fold serisinin son iki nesli Eylül ayının ilk haftasında piyasaya sürülmüştü. Galaxy Z Fold fiyatı ise 1,980 dolarken Galaxy Z Fold 2 fiyatı ise 1,999 dolardı. Bu anlamda Galaxy Z Fold 3 de benzer bir fiyat etiketi taşıyabilir.

11 Ağustos tarihinde etkinliği Samsung resmi web sitesi üzerinden izleyebilirsiniz.