Anasayfa Haber GRID Legends Duyuruldu! İşte Detaylar

GRID Legends Duyuruldu! İşte Detaylar

GRID Legends duyuruldu

GRID Legends PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve PC için duyuruldu.

Codemasters’ın geliştiriciliğini ve EA’nin de yayıncılığını yaptığı GRID Legends, düzenlenen EA Play Live 2021 etkinliğinde duyuruldu. PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştireceği ifade edilen yeni GRID oyunu, 2022 yılında çıkış yapacak.

Şimdilik GRID Legends ile ilgili herhangi bir detaylı açıklama yapılmadı. Ancak oyunun direktörü tarafından yapılan açıklamaya göre Codemasters’ın özellikle hikaye modu üzerinde oldukça fazla mesai harcadığını görüyoruz.

Bildiğiniz üzere GRID serisi genelde hikaye modundan ziyade gerçekçi oynanışıyla ve grafikleriyle ön plana çıkıyor. Fakat bu yıl hikaye moduna özellikle ağırlık veren Codemasters, oyunculara daha zengin ve sürükleyici bir hikaye modu vadediyor.

Bunun dışında yeni GRID oyununda Brands Hatch ve Indianapolis gibi gerçek hayattaki pistlerin yanı sıra San Francisco ve Paris gibi ikonik GRID mekanları da dahil olmak üzere 130’dan fazla pist yer almış. Ayrıca araç bakımından da oldukça zengin bir yapım olacağı açıklanan GRID Legends’da 100’den fazla araç bulunacak.

GRID Legends Fragmanı