Anasayfa Haber Zoom İçin Üçüncü Taraf Uygulama ve Etkinlikler Dönemi Başlıyor

Zoom İçin Üçüncü Taraf Uygulama ve Etkinlikler Dönemi Başlıyor

Zoom Üçüncü Taraf

Zoom Apps ve Zoom Events özellikleri ile üçüncü taraf uygulama ve etkinlik oluşturma desteği sağlanıyor.

Zoom tarafından Zoom Apps ve Zoom Events olmak üzere iki yeni özellik duyuruldu. Böylece Zoom için artık üçüncü taraf uygulamalara desteğin yanı sıra sanal etkinlikler oluşturmanın da önü açıldı.

Zoom Apps, Zoom deneyiminizi geliştirmenize yardımcı olan üçüncü taraf uygulamaları indirmenin resmi bir yolu olarak lanse ediliyor. Yazılımın en son sürümüyle, kullanıcılar artık 30’dan fazla seçeneğin yer aldığı “Uygulamalar” bölümünü görebilecek. Şirket, Asana, Dropbox Spaces, Dot Collector, Funtivity, Kahoot! ve daha pek çoğunun mağazada mevcut olduğunu söylüyor ancak kullanıcılar Evernote kurucusu tarafından oluşturulan mmHmm uygulaması gibi platform dışında tercih ettikleri hizmetleri de indirmeye devam edebilecek.

Diğer taraftan Zoom Events ise sanal veya hibrit bir etkinlik oluşturmak, barındırmak ve yönetmek için ihtiyacınız olan her şeyi sağlayacak. İster büyük bir satış toplantısı ister benzersiz müşteri deneyimi ya da şirket içi etkinlik veya kurumsal zirve olsun, şirket özelliğin her şeyi kapsadığını söylüyor. Bu özellik ile şunları yapabiliyorsunuz:

  • Zoom Meetings ve Zoom Video Web Seminerlerini kullanarak etkileşimli oturumları veya bire çok sunumları yönetin ve barındırma
  • Kendi markalı etkinlik merkezlerinizi oluşturma
  • Çok oturumlu etkinlikler oluşturma
  • Bir oturumun içinde ve dışında, katılımcı ağı için bir sohbet lobisi sağlama
  • Özelleştirilebilir biletleme ve kayıt sunma
  • Herkese açık veya özel ücretsiz veya ücretli etkinliklere ev sahipliği yapma

Ek olarak, Zoom Events kullanıcılarının 2021 sonbaharında eşzamanlı oturumlar aracılığıyla çok günlü ve çok kanallı etkinliklere ev sahipliği yapmak için ek yetenekler bekleyebileceği paylaşılıyor.

Zoom, geçtiğimiz aylarda görüntülü iletişim, katılım ve iş birliği için sonsuz olanaklar yaratan yeni Video Yazılım Geliştirme Kitini (SDK) yayınlamıştı.