Anasayfa Haber Galaxy S21 FE, 11 Ağustos’daki Unpacked Etkinliğinde Duyurulmayabilir

Galaxy S21 FE, 11 Ağustos’daki Unpacked Etkinliğinde Duyurulmayabilir

Samsung Galaxy S21 FE

Son paylaşılan raporlara göre Samsung Galaxy S21 FE, 11 Ağustos’ta düzenlenecek olan Unpacked etkinliğinde duyurulmayabilir.

Samsung, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde 11 Ağustos’ta bir Unpacked etkinliği düzenleyeceğini duyurmuştu. Güney Koreli akıllı telefon üreticisinin bu etkinlikte yeni bir katlanabilir telefonun yanı sıra Galaxy Buds 2 ve Galaxy Watch 4 serisini duyuracağı ifade edilmişti. Ayrıca paylaşılan diğer raporlarla da Samsung’un, söz konusu Unpacked etkinliğinde uygun fiyatlı Galaxy S21 FE modelini de duyuracağı ileri sürülmüştü.

Tüm bu iddialar gündemi meşgul ederken, kısa bir süre önce sektörün sağlam kaynaklarından biri olan LetsGoDigital merakla beklenen Galaxy S21 FE modeliyle ilgili oldukça önemli bir rapor yayınlandı. Güvenilir kaynak tarafınca paylaşılan rapora göre, uzunca bir süredir sızıntı haberlerine konu olan S21 FE modelinin önümüzdeki haftalarda düzenlenecek olan Unpacked 2021 etkinliğinde görücü karşısına çıkmayacağını görüyoruz.

Şirket içerisindeki resmi belgelere dayandırılarak servis edilen raporda, uygun fiyatlı S21 Fan Edition modelinin Ağustos yerine en erken Ekim ayında piyasaya sürüleceğine dikkat çekiliyor.

Samsung Galaxy S21 FE Unpacked 2021

Samsung Galaxy S21 Fan Edition Özellikleri Nasıl Olacak?

Son paylaşılan raporlarda Samsung Galaxy S21 FE’nin 120Hz yenilme hızına sahip 6.4 inç FHD+ Super AMOLED bir ekranla beraber piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ayrıca kutudan Android 11 işletim sistemiyle çıkacağı ifade edilen modelin, satışa sunulacağı bölgeye göre Snapdragon 888 ya da Exynos 2100 işlemcilerinden güç alacağı da paylaşılan bilgiler arasında. Bunun dışında 2021’in dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen modelin gri, beyaz, mor ve yeşil renk seçeneklerine sahip olacağı da konuşuluyor.