Anasayfa Haber Snapdragon 778G İşlemcili Galaxy A52s GeekBench’te Listelendi

Snapdragon 778G İşlemcili Galaxy A52s GeekBench’te Listelendi

Snapdragon 778G işlemcili Samsung Galaxy A52s

Yakın zaman içerisinde duyurulması beklenen Snapdragon 778G işlemcili Samsung Galaxy A52s GeekBenh’te ortaya çıktı.

Samsung, Galaxy A52 ve A52 5G modellerini Mart ayında sırasıyla Snapdragon 720G ve 750G işlemcileriyle beraber duyurdu. Yeni nesil A serisi modelleriyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başaran Güney Koreli üretici, şimdi de daha gelişmiş bir işlemciye ev sahipliği yapan Samsung Galaxy A52s modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

SM-A528B model numarası ile GeekBench’te listelenen telefonun sızdırılan teknik özelliklerine bakacak olursak, yeni nesil modelde Snapdragon 778G işlemcisine ve 8 GB RAM‘a yer verileceğini görüyoruz. Aynı zamanda paylaşılan raporlarda söz konusu modelin Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.2 gibi gelişmiş teknolojileri de desteleyeceği ifade ediliyor.

Bunun yanı sıra Samsung’a yakınlığıyla bilinen GalaxyClub’da Galaxy A52s’in Avrupa pazarına en az üç renk seçeneğiyle birlikte geleceğini ve bu renk seçeneklerinin de Beyaz, Siyah ve Açık Yeşil şeklinde sıralanacağını da söylüyor.

Donanım tarafındaki yükseltmelerin haricinde A52s’te başka ne gibi yükseltmelere imza atılacağını bilmiyoruz. Ancak, son paylaşılan raporlarda kamera tarafında da bir takım iyileştirmelerin ve yükseltmelerin kullanıcıları beklediğine dikkat çekilmiş.

Tüm bu detayların haricinde Türkiye’de de satışa sunulması beklenen yeni nesil A52’nin ne zaman lanse edileceği hakkında ne yazık ki elimizde net bir bilgi bulunmuyor. Fakat söz konusu modelin sonbahara kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor.