Anasayfa Haber Bülten PUBG: BATTLEGROUNDS Sezon 13, Taego ve Sanhok Haritalarına Güncellemeler Getiriyor

PUBG: BATTLEGROUNDS Sezon 13, Taego ve Sanhok Haritalarına Güncellemeler Getiriyor

PUBG: BATTLEGROUNDS Sezon 13

PUBG 13.1 güncellemesi, yeni dereceli sezonun tanıtımıyla birlikte oyun haritalarını da güncelliyor.

PUBG: BATTLEGROUNDS Sezon 13.1, 4 Ağustos’ta PC sunucularında ve 12 Ağustos’ta konsollarda çıkış yaptığında, 1980’lerin Güney Kore’sinde geçen ve yakın zamanda yayınlanan Taego haritasına bir takım güncellemeler getiriyor. Bu güncellemelerden başlıcası, haritada rastgele belirecek ve oyuncuların en iyi eşyaları bulabilecekleri Taego Gizli Odası. Ancak, oyuncular gizli odaya erişmeden önce gizli bir anahtar keşfetmek zorunda kalacaklar!

Sezon 13 ayrıca yeni dereceli sezonu, Sanhok haritasındaki ayarlamaları, yeni Taego özelliklerini ve daha fazlasını sunuyor.

Yeni Dereceli Sezon: Güncelleme 13.1 yeni dereceli sezonu tanıtıyor, böylelikle Dereceli Sezon 12 boyunca kazanılan tüm ödüller 4 Ağustos’ta Sezon 13 başladığında oyuncuların envanterine otomatik olarak eklenecek. Dereceli sezon 13, son dönem dereceli sezonlarına benzer bir şekilde 2 ay boyunca devam edecek.

Taego Ayarlamaları: Yukarıda belirtilen Gizli Oda’ya ek olarak TAEGO’da, tüm oyuncuların daha kıymetli eşyaları elde etmesine fırsat veren Oyuncu Yardım Paketleri sayısında bir artış olacak. Haritada, bazı maçların başında uçak acil inişlerini de tanıtılacak. Haritada oyuncular havadayken, uçak motorunun patlayacağı ve acil bir iniş yapmaya zorlanacak zamanlar olacaktır. Eğer oyuncular uçak iniş yapmadan önce atlamamaya karar verirse, maça %50 HP ile başlarlar.

Sanhok Güncellemeleri: 2020’de tam bir yenileme almasına rağmen, PUBG Studios takımı Sankhok’u geliştirmeye devam ediyor. 13.1 ile harita, Kuzeybatı Adası’nın coğrafyasında kıyı boyunca hareket eden oyuncular için gizlenme sağlayan küçük uçurum ve kayalıklarla güncellendi.

Harita Rotasyonu: 13.1 ile normal maçlarda Paramo’nun yerini Karakin aldı. Yeni Harita Rotasyonu aşağıdaki gibidir.

  • Erangel
  • Miramar
  • Sanhok
  • Vikendi
  • Karakin