Anasayfa Haber Mi Band X Tasarımı Ortaya Çıktı

Mi Band X Tasarımı Ortaya Çıktı

Xiaomi

Mi Band X, 360 derece esnek ekrana sahip olabilir.

Xiaomi’nin esnek ekranlı Mi Band X üzerinde çalıştığı bildiriliyor. İddia edilen akıllı bandın, kullanıcının bileğini saracak 360 derecelik esnek bir ekrana sahip olması bekleniyor. Bildirildiğine göre, giyilebilir cihazın kayışları veya tokası olmayacak. Kullanıcılar, bandı bileklerine takabilmek için bir mıknatıs kullanacaklar. Ortaya çıkan ilk sızıntılar, cihazın ZTE’nin 2019 MWC’de 4 inçlik OLED esnek ekranla piyasaya sürülen Nubia Alpha akıllı saatine benzediğini gösteriyor.

Xiaomi’nin üzerinde çalıştığı iddia edilen Mi Band X ile ilgili bilgiler, Weibo’da bir paylaşıldı. Kullanıcı, 360 derecelik ekranı anlatan sunum yapan bir kişiyi gösteren iki adet resim paylaşmış. Aynı zamanda bir kişinin bileğinde şeffaf bir cihazı görebildiğimiz bir görüntü de mevcut. Kişi ayrıca, giyilebilir cihazın üzerindeki ekranın kaydırılabilir olacağını da iddia etmekte.

MiBandX

Mi Band X’in sızdırılan tasarımları, Nubia Alpha giyilebilir modelinde gördüğümüze benzer. Nubia Alpha da ilk olarak MWC 2019’da görücüye çıkmıştı ve 4 inç bükülebilir OLED ekrana, kameraya ve eSIM desteğine sahipti. Şirket, bu saatin standart akıllı saatlerden yüzde 230 daha fazla ekran alanına sahip olduğu ve bir Android telefonda görülen çoğu özelliği içerdiğini de iddia ediyor.