Anasayfa Haber AOC AGON PRO AG254FG Oyun Monitörü Tanıtıldı

AOC AGON PRO AG254FG Oyun Monitörü Tanıtıldı

AOC AGON PRO AG254FG

AOC AGON PRO AG254FG oyun monitörü başarılı özellikleri ile dikkat çekiyor.

AOC, 360 Hz tazeleme hızı ve NVIDIA Reflex desteği sunan AGON PRO AG254FG oyun monitörü modelini duyurdu. 24.5 inçlik (62.2 cm) AOC AGON PRO AG254FG, Full HD çözünürlüğe ve 1 ms GtG tepki süresinde IPS panele sahip.

AGON PRO AG254FG Özellikleri

AGON PRO AG254FG, 3 taraftan çerçevesiz ön tasarım sunuyor ve minimal bir tasarıma sahip. Turnuvalarda sahne ışıkları parlak bir şekilde ışıldadığında, bir gölge kalkanı ise görselliği artırıyor. Arka tarafta ise AGON Light FX RGB aydınlatma mevcut. AGON Light FX RGB, özel AOC yazılımı G-Menu ile özelleştirilebilen 14 aydınlatma modu ve on binlerce RGB ışık kombinasyonu sunuyor. Ön kısımdaki AGON LED logosu da masaya yansıyor.

24.5 inçlik IPS paneli 360 Hz yenileme hızına sahip ve 1 ms GtG tepki süresiyle beraber görsellerde hayalet görüntü gibi bozulmalar olmamasını sağlıyor. Full HD çözünürlük, eSpor oyuncuları için net ve keskin görseller sunuyor. Ek olarak, kullanıcıların GPU’sunun hız ve kare hızı açılarından tam potansiyelini gösterebilmesi sağlanıyor. IPS paneli sayesinde, eSpor seviyesindeki bu monitör, sRGB kapsamının yüzde 110’unu destekliyor ve 178°/178° geniş görüntüleme açıları sunmakta. Ekranın VESA DisplayHDR 400 sertifikasına da sahip olduğunu belirtelim.

AG254FG, tazeleme hızını GPU’nun kare hızı ile eşleştirerek kasma hissini ve yırtılmayı ortadan kaldıran, 1-360 Hz değişken tazeleme hızı sunan entegre NVIDIA G-Sync işlemcisine sahip. NVIDIA Ultra Low Motion Blur (Ultra Düşük Hareket Bulanıklığı) teknolojisi de hareket bulanıklığını azaltıp süper akıcı hareketli görseller sunmak için stroboskop şeklinde arka aydınlatmayı çalıştırıyor.

AGON by AOC monitörlerinde bir ilk olarak, bu modelde sistem gecikmesini düşük düzeylere indirmek için NVIDIA Reflex teknolojisi sunuluyor. Ayrıca, dahili NVIDIA Reflex Gecikme Analiz Aracı (Latency Analyzer), farenin bir tıklanması ile ekranda değişen pikseller arasındaki tam zamanı ölçebiliyor.

Monitördeki 4 portlu USB hub ile oyuncuların farelerini ve tuş takımlarını monitöre doğrudan bağlamaları da sağlanmış. DTS sese sahip 5W stereo hoparlörler ise kulaklık gerekmediğinde günlük kullanım için etkili bir ses sunabilecek yapıda. Kullanıcılar çeşitli ayarlar arasında geçiş yapmak için QuickSwitch adlı kablolu kumandayı ya da kişisel bilgisayarları üzerindeki AOC G-Menu yazılımını da kullanabilecek. Ek oyun özellikleri arasında, oyuncuların daha iyi hedef almalarını sağlayan Dialpoint (nişangah göstergesi), herhangi dört köşenin birinde saniye başına düşen kare bilgisini gösteren Frame Counter (Kare Sayacı), ekranın geri kalanını etkilemeden karanlık alanları aydınlatan ve aydınlık alanları hafif karartan AOC Shadow Control (Gölge Kontrolü) ve doygunluk düzeylerini değiştirmek için AOC Game Color (Oyun Rengi) ayarı ve farklı oyun türleri için 6 oyun modu (üçü kullanıcıya göre özelleştirilebilir) bulunuyor.

AGON PRO AG254FG Fiyatı ve Çıkış Tarihi

24.5 inçlik AGON PRO AG254FG Eylül 2021 tarihinden itibaren 1,019 dolar fiyat etiketi ile piyasada bulunabilecek.

Geçtiğimiz günlerde AOC GAMING G3 Serisi 165 Hz ve 1000R kavisli monitörler duyurulmuştu.