Anasayfa Haber FIFA 22 için Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı

FIFA 22 için Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı

FIFA 22 oynanış fragmanı

EA Sports, FIFA 22 için ilk resmi oynanış fragmanını yayınladı.

Geride bıraktığımız hafta FIFA 22 için bir tanıtım videosu yayınlayan EA Sports, şimdi de FIFA 22 oynanış fragmanı ile karşımıza çıkıyor. Yayınlanan oynanış fragmanında da taktiksel yapay zekadan elden geçirilmiş kaleci performansına kadar birçok önemli detay gözler önüne serilmiş.

FIFA 22 Oynanış Fragmanı

Hemen yukarıdan izleyebileceğiniz oynanış fragmanının ardından EA Sports, FIFA 22 için bir blog yazısı da yayınladı. Söz konusu bu blog yazısında da oynanış fragmanındaki önemli başlıklara yer verildi. Oynanış videosunda ön plana çıkan başlıklarda şu şekilde:

Gelişmiş 11’e 11 Maç Yakalama

Xsens kostümleri, bugüne kadar ilk kez yüksek yoğunlukta oynayan 22 profesyonel futbolcunun hareketini yakalamayı mümkün kılıyor. Eşsiz hacimdeki yüksek kaliteli gerçek insan hareketi verisi, bireylerin ve takımların FIFA 22’deki hareketlerini güçlendiriyor.

Makine Öğrenimi

İleri teknoloji ve tescilli makine öğrenimi algoritması, gelişmiş maç yakalamadan 8,7 milyonun üzerinde kareden öğreniyor, ardından gerçek zamanlı yeni animasyonlar yazarak sahadaki çeşitli etkileşimlerde organik bir futbol gerçekçiliği yaratıyor.

Özgün Takım Hareketi

Xsens kostümleri, bugüne kadar ilk kez yüksek yoğunlukta 2 oyuncunun tamamının her temasını, müdahalesini, sprintini ve çekişmesini kaydediyor, FIFA 22’deki 4.000’den fazla yeni animasyonun altyapısını sağlayan verileri yakalıyor ve futbol yoğunluğunu, hassasiyeti ve oyundaki her oyuncunun fiziğini geliştiriyor.

Taktiksel Yapay Zeka

Yeni nesil konsollardan güç alan derin oyuncu zekası, her oyuncuya hem hücum hem de savunma dizilişlerini ve hareketlerini daha iyi anlama imkanı sağlayarak yepyeni bir gerçeklik seviyesi oluşturuyor.

Hücumda Taktiksel Yapay Zeka

Saniyede 6 kat daha fazla karar verme kabiliyeti, forvetlerin çevre farkındalıklarını artırıyor, oyun kurarken daha akıllı koşular yapmalarını ve boşta kalan toplara daha hızlı reaksiyon göstermelerini sağlıyor.

Defansta Taktiksel Yapay Zeka

Yeniden düzenlenen savunma yapay zekası, takımların artık taktiksel açıdan daha bütün bir şekilde hareket etmesini mümkün kılarken, sahada hareket ederken ve boş alanları kapatırken biçimlerini korumalarını sağlıyor.

Oyuncu İnsanlaştırma

Gelişmiş 11’e 11 Maç Yakalama’dan güç alan yeni topsuz oyuncu animasyonları ve ortamsal davranışları, sahadaki karakterleri canlandırıyor. Rakiplerin eyleme bağlı olarak konuştuğunu, işaret ettiğini görebilirsiniz. Güncellenen hareket kabiliyeti, oyuncuların acele hareketlerini yansıtarak FIFA’yı her zamankinden daha gerçekçi ve sürükleyici yapıyor.
FIFA 22 oynanış fragmanı
FIFA 22 oynanış fragmanı

Kinetik Hava Mücadeleleri

Geliştirilmiş iki oyunculu etkileşim teknolojisi, oyuncu animasyonlarını senkronize ederek hava toplarına ilk ulaşan olma mücadelesinde daha yüksek gerçekçilik ve hassasiyet oluşturuyor. Ortalarda, uzaklaştırılan toplarda ve uzun paslarda savunma ve hücum oyuncularının itmesini, çekmesini ve çekişmesini bu sayede daha kaliteli göreceksiniz.

FIFA 22 Çıkış Tarihi

FIFA 22, 8 Ekim 2021 tarihinde PS5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia platformları için çıkışını gerçekleştirecek.

FIFA 22 Fiyatı

PC (Steam)

  • Standart Sürüm – 419.99 TL
  • Ultimate Sürüm – 559.99 TL

PlayStation Store

  • Standart Sürüm (PS5) – 560 TL
  • Ultimate Sürüm (PS5) – 700 TL
  • Standart Sürüm (PS4) – 500 TL

Xbox (Microsoft Store)

  • Standart Sürüm (Xbox Series X/S) – 559.99 TL
  • Ultimate Sürüm (Xbox Series X/S) – 699.99 TL
  • Standart Sürüm (Xbox One) – 499.99 TL
  • Ultimate Sürüm (Xbox One) – 699.99 TL