Anasayfa Haber NVIDIA, GeForce NOW Kütüphanesine 14 Yeni Oyun Daha Ekledi

NVIDIA, GeForce NOW Kütüphanesine 14 Yeni Oyun Daha Ekledi

Haftanın Yeni GeForce NOW oyunları

Her hafta Perşembe günü yeni GeForce NOW oyunları listesi ile karşımıza çıkan NVIDIA, bu hafta da bulut oyun servisine 14 yeni oyunun daha eklendiğini müjdeledi.

Geride bıraktığımız hafta 10 yeni oyunu servise dahil eden NVIDIA, şimdi de 29 Temmuz Perşembe GeForce NOW oyunları listesi ile karşımıza çıkıyor. Şirket tarafından yayınlanan blog yazısına bakacak olursak, bu hafta bulut oyun servisine toplamda 14 yeni oyunun daha eklendiğini görüyoruz. Peki, bu hafta hangi oyunlar GeForce NOW’a ekleniyor? İşte karşınızda haftanın yeni GeForce NOW oyunları!

NVIDIA’nın yayınlamış olduğu blog yazısına baktığımızda bu hafta bizleri ışın izleme desteğine sahip olan Escape from Naraka, Evil Genius 2 World Domination, Zombie Army 4: Dead War, Trials Fusion ve Alan Wake gibi yapımlar karşılıyor. Bu haftanın yeni oyunlarının tam listesi de şu şekilde:

Haftanın Yeni GeForce NOW oyunları
Haftanın Yeni GeForce NOW oyunları

Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları – 29 Temmuz Perşembe

GeForce NOW Türkiye’ye İkinci Sunucusunu Açtı

GeForce NOW servisini Game+ iş birliğiyle ülkemize getiren NVIDIA, hatırlayacağınız üzere ilk sunucusunu Ankara’da açmıştı. İlk sunucunun ardından GeForce NOW, Türkiye’deki ikinci sunucunu da İstanbul‘da açtığını duyurdu.

Konuyla ilgili bir takım açıklamalarda bulunan Game+, yeni sunucuyla birlikte daha iyi bir performans ve daha az gecikme süreleri sunmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca firma sınırlı kapasiteden dolayı karşılaşılan bekleme sürelerinin de tamamen sona erdiğini müjdeledi.