Anasayfa Haber Caviar, Lüks Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 Modellerini Gösterdi

Caviar, Lüks Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 Modellerini Gösterdi

Lüks Galaxy Z Fold 3

Caviar, Samsung’tan erken davranarak lüks Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 modellerini şimdiden tanıttı.

Lüks akıllı telefon satıcısı Caviar, Galaxy Unpacked etkinliğine bir hafta kala lüks Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modellerini görücüye çıkarttı.

Ateşli kafatası, İskandinav ateş kralı dev Surt’un sembolü olan Z Fold 3, karanlık bir görünüme sahip. Cihazın gövdesi karartılmış titanyumdan, kafatası ise gözler için yakutlarla parlatılmış titanyumdan yapılmış.

Galaxy Z Flip 3, canlı renklere sahip toplam 419 taştan oluşan Catrina Calavera’ya sahip olacak. Bu kafatası, Frida Kahlo’nun kocası Diego Rivera’nın sanat eserine dayanıyor. Caviar’s Z Flip 3’te ayrıca elmaslar, yakutlar, safirler ve zümrütler, 18 ayar beyaz altın bulunuyor ve iki ikonik kafatası tasarımından birine sahip olacak.

Caviar, 10.770 dolar fiyatla sadece 99 adet Ragnarok Z Fold 3 satacak. Mücevher kaplı Z Flip 3 ise 46.460 dolar gibi adeta dudak uçuklatan bir fiyat etiketi taşıyacak ve sadece 20 adet üretilecek.

Samsung ise önümüzdeki hafta 11 Ağustos tarihindeki Unpacked etkinliği sırasında Z Flip 3 ve Z Fold 3’ün normal, lüks olmayan çeşitlerini tanıtacak.