Anasayfa Haber GeForce NOW Kütüphanesine Bu Ay 34 Oyun Daha Eklenecek

GeForce NOW Kütüphanesine Bu Ay 34 Oyun Daha Eklenecek

GeForce NOW Ağustos oyunları

Ağustos ayında GeForce NOW bulut oyun servisine eklenecek olan yeni oyunlar belli oldu. NVIDIA tarafından yayınlanan blog yazısına göre Ağustos ayında toplam 34 yeni oyun daha GeForce NOW’a dahil olacak.

NVIDIA, Temmuz ayını geride bırakmamızın ardından Ağustos ayında GeForce NOW kütüphanesine eklenecek olan yeni oyunların listesini oyuncularla paylaştı. Her hafta Perşembe günü resmi internet sitesi üzerinden “Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları” listesini yayınlayan firma, bu doğrultuda Ağustos ayında toplamda 34 yeni oyunun daha bulut oyun servisine ekleneceğini müjdeledi.

NVIDIA’nın yayınlamış olduğu blog yazısına göre söz konusu 34 yeni oyunun 13’ü bu hafta yani 5 Ağustos Perşembe günü servise dahil edildi. 5 Ağustos tarihinde servise dahil olan oyunlara göz attığımızda da bizleri Epic Games Store’da ücretsiz olarak dağıtılan A Plague Tale: Innocence’nin haricinde, Death Trash, Elex, Zero Hour, GRIME, CyberTaxi ve Starmancer gibi yapımlar da karşılıyor. Bu hafta GeForce NOW’a eklenecek olan oyunların tam listesi de şu şekilde:

haftanın yeni GeForce NOW oyunları

Haftanın Yeni GeForce NOW Oyunları – 5 Ağustos Perşembe

Ağustos Ayında GeForce NOW’a Eklenecek Diğer Oyunlar