Anasayfa Haber Samsung Galaxy Buds 2 Tanıtıldı

Samsung Galaxy Buds 2 Tanıtıldı

GalaxyBuds2

Samsung Galaxy Buds 2, ANC özelliği, yeni bir tasarım ve yeni renkler içeriyor.

Samsung, dün gerçekleştirilen Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Watch 4 serisine ek olarak Galaxy Buds 2’yi de resmen piyasaya sürdü. Şirket, Galaxy Buds 2’nin şimdiye kadar tasarlanan en küçük ve en hafif kulaklık olduğunu belirtiyor. Kulakiçi kulaklıkların ağırlığı sadece 5 gram. Şarj kutusunun ağırlığı ise 41,2 gram olacak şekilde tasarlanmış.

Samsung’un yeni kablosuz kulaklıkları, seleflerinden daha farklı bir tasarıma sahip. Yenilenmiş tasarım ile kulaklıkların daha şık bir görünüme sahip olduğunu söylemek de yanlış olmaz. Bununla birlikte, yeni zeytin ve lavanta renkleri de görsel olarak çeşitlilik sunuyor. Aynı zamanda, şarj kutusu da yeni renkleri ile piyasaya sürüldü. Böylelikle kulaklıklar, şarj kutuları ile uyumlu bir tasarım ile kullanıcılara sunulmuş oluyor.

GalaxyBuds2

Kablosuz kulaklıklar ile ilgili değişmeyen tek şey ise her kulaklıkta bulunan woofer ve tweet barındıran iki yönlü sürücüler. Samsung, bu sürücülerin net bir ses, net duyulan notalar ve derin bas sağlamaya yardımcı olduğunu belirtiyor. Kulaklıklar ayrıca, Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla ne kadar gürültüye izin verilmek istendiğini de ayarlamaya olanak tanıyacak bir ortam sesi modu içeriyor.

Yeni kulaklıklar ayrıca, daha net aramalar yapmaya yardımcı olacak üç adet mikrofon içermekte. Mikrofonların yenilenen düşük çıkıntılı tasarımları, konuşmalara engel olan rüzgar sesi gibi faktörlerin de en aza indirilmesine yardımcı oluyor. Samsung ayrıca, kulaklıkların ANC etkinken 5 saat, ANC devre dışıyken 7,5 saat açık kalabileceğini belirtmekte.

Son olarak Galaxy Buds 2’nin perakende satış fiyatının 149,99 dolar olduğunu belirtelim. Akıllı kulaklıkların bugünden itibaren ön siparişe açık olduğunu ancak gönderimlerin 27 Ağustos’tan itibaren başlayacağını da ekleyelim.